Klar til at være Italiaano

Der er endelig styr på årets udlandssommerferie. Kjærsten og jeg starter tirsdag den 20. Juli, med at ta’ vores bagage og finde toget til München. Der har vi en sovevogn, og vågner friske og veludviklede i Verona. I Verona finder vi så toget mod Venedig, og der ankommer vi den 21. Juli klokken 17.09. Hurra !

Vi blir der fem overnatninger, og tar’ derefter toget til Verona igen. Fra Verona, kører der bus til Malcesine, som er en lille hyggelig by med sol, middelalderborg og bademuligheder. Der blir vi tre nætter.
Så smutter vi til Verona igen igen, og derfra går turen hjem. Vi ankommer København den 30.

Uh jeg glæder mig.

6 comments
  1. Vi krydser spor, kan jeg se. Hvis jeg får øje på dig undervejs, så skriiiiiiiiiger jeg altså! Jeg si’r det bare! Og kysser på italiensk og alting – og hvis ikke, så må I have en SKØN tur 🙂

  2. Liselotte – Du skriiiiiiiiiger bare ! Så råber jeg JUHUUUUU LISELOTTE !!! – endte I alligevel med at ta’ lidt til Italien også?

    kagekonen – det lyder godtnok også dejligt. Tillykke med det 🙂

    Pigen – Portugal skulle være skøn har jeg hørt. Rigtig god tur!

  3. Ville det ikke være hurtigere og billigere med flyet? Det fandt kæresten og jeg ud af, da vi var i Disneyland i slutningen af maj sammen med ungerne. For det vi skulle have betalt for 2 voksne retur med toget og DSB kunne vi komme alle fire afsted med flyet og Air France. I stedet for en rejse på 14 timer kunne vi nøjes med en rejse på 2 timer. Noget af en forskel når vi har ungerne med.

  4. Prisen ville være ca den samme, måske 500 kr billigere. Men jeg slipper for min flyskræk, det er en af årsagerne. En anden er at Kjærsten får mulighed for at geare ned, stille og roligt. Han har ikke ferie endnu, og første feriedag er når vi sætter os ind i toget 🙂
    Jeg elsker at køre tog, og ser frem til at se smuk italiensk natur og få læst i mine noget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om