8 In jul/ kjærsten

Fjerde søndag i advent

Klokken halv seks i morges, blev jeg vækket af at Kjærsten kom hjem fra byen. En frokostaftale, blev til en tur i byen med drengene. Hormonelle jeg, var ikke helt tilfreds, i går. 😉

Spritånden, gjorde at Katten og jeg emigrerede til sofaen 😉 Der sov jeg til klokken ti, hvorefter den stod på tegnefilm i tv og morgenkaffe under dynen. Ikke så tosset.

Kjærsten havde vist lidt dårlig samvittighed, og havde på forhånd købt den sidste adventsgave, der når jeg pakkede op, fik mig til at glemme alt om at jeg var tøsefornærmet.
Det var ikke tulipanerne der var gaven, ej heller dugen.

Jeg har skrevet en bunke julekort, de skal sendes i dag. Julegaverne er også blevet pakket ind, så nu kan vi kun vente på julen. Der er fire “stænger” brunkager der skal bages, så det blir’ i dag eller i morgen.

Min far, ringede i formiddag, og vi havde en hyggelig snak. Det er ikke ofte vi taler sammen, så det var rigtig dejligt at få catchet op. Han glæder sig vist til at blive morfar, og lur mig om han ikke kommer et smut på besøg, fra Norge, til sommer.

Om lidt tar’ jeg vinterfrakken på, og smutter i Tivoli med en veninde. Så kan kjærsten se tømmermænds tv og hygge med Katten, i sofaen.

Ha’ en dejlig fjerde søndag i advent.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Trine Louise
  søndag 19. december 2010 at 16:50

  Det kan vel ske for selv den bedste at man bliver lidt irriteret når forventningerne ikke bliver indfriet. Sikke nogle flotte pakker – jeg har også købt papir hos Panduro og glæder mig til at pakke mine gaver ind.

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 11:12

   Ja, men det hjalp vist lidt på det at jeg var hormonella 😉

   Papiret var rigtig fint synes jeg, og så var der halv pris. Hurra. Købte også noget snor istedet for bånd derinde, men det knækker bare man forsøger at binde en knude. Derfor blev det silkebånd istedet 🙂

 • Reply
  rejen
  søndag 19. december 2010 at 20:24

  Puha sprutånde, adder…kan godt forstå at du fortrak til sofaen…Fine gaver du har pakket der…Håber du har haft en fornøjelig dag med veninden…God søndag aften…;-0

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 11:13

   Ha ha, ja. Det var ikke så lækkert med den dér tequila agtige ånde 🙂

 • Reply
  Marianne
  mandag 20. december 2010 at 11:37

  Uh hvis den sidste ting på billedet så er adventsgaven, så tror jeg også min surhed ville lette 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 21:16

   Ja, ikk 😉

 • Reply
  Pigen
  mandag 20. december 2010 at 14:08

  Yeah, Kubus! Goood adventsgave 😀

  Fik den selv af mine forældre i fødselsdagsgave i sommer, den er så fin 🙂 Lige pt. er min dog skrækkelig og pimpet med sukkerstokke, sløjfer og kugler. Det ER jo kun jul én gang om året… 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 21:26

   Ha ha, jeg har også allerede tænkt på hvordan den skal julepimpes næste år 🙂

  Leave a Reply