0 In arbejde/ barselsliv/ musik

Pakkepost

Jeg modtager mange pakker, for tiden. Pakker med varer til shoppen. Det er bare så spændende. Mærkerne er lige efter mit hovede, og det er svært ikke at købe en af hver slags, selv 😉

I dag er der lagt flere varer ind, og redigeret i noget tekst. Det er tidskrævende, men når Spunken leger nede ved mine fødder, får jeg tid og ro til at få lavet lidt. Han begynder så småt i dagpleje, den 7. maj, og så får jeg også som dagene går, mere og mere tid. Det blir’ godt. Det gør dog også en smule ondt i min mave, at tænke på at jeg ikke længere skal være i 24-timers symbiose, med ham.

I næste uge, torsdag, skal jeg for første gang, siden den 2. juli, ud med en veninde. Kjærsten får lov til at ta’ en aftentjans, og jeg GLÆDER mig til at komme ud nogle timer.
Vi skal til koncert med James Taylor. Ham har jeg aldrig set live, så jeg glæder mig ud over det sædvanlige.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply