Tudemarie og et hej til hverdagen

Nå, men, så sidder jeg her på sengekanten, og kigger ned på en sovende Spunk, mens jeg tørrer mindst tyve et par tårer væk fra kinderne.
I morgen, er det dagplejetid. Selvfølgelig stille og rolig opstart, men alligevel. Jeg synes det er rigtig hårdt, at skulle sige farvel til barselsboblen.

Jeg forsøger at fokusere på alle de gode ting der kommer. Han er bare så klar til at lege med andre børn, og se noget andet end sin mor. Min hverdag, blir også dejlig. Butiksopstart, tid til en ekstra lille lur og tid til mig selv. Det blir godt, det gør det. Lige nu gør det bare skide ondt i moderhjertet.

20120506-205423.jpg
Få minutter gammel Spunk.

7 comments
  1. Held og lykke med i morgen.

    Jeg startede på arbejde for knap tre måneder siden, og det var virkelig underligt at skulle være væk fra min datter så mange timer om dagen. Jeg kom hurtigt ind i en rytme med at gå på arbejde, og jeg kom til at holde meget af at gå på arbejde og få nogle andre input end blot barn og hjem. Jeg føler, jeg har et andet form for overskud til min datter, når jeg kommer hjem, end da jeg gik hjemme med hende hele dagen.

    Min opstart har været blid, da min kæreste går på barsel, så vores datter er stadig hjemme.

    Held og lykke med Spunkens opstart i dagpleje, jeg håber, han bliver glad for den.

  2. Av, jeg kan godt forstå dig! Og helt ærligt, selvom det er godt for både mor og barn, så er det sk**e hårdt! Jeg har snart været i gang i tre måneder og jeg savner V og vores barsel hver dag.

    Men selvfølgelig går det godt. Den lille Spunk kommer til at ha’ en fest 🙂

  3. Opstarten er hård – mest for moren, tror jeg 😉 men om en uges tid tror jeg du vil stornyde det nye liv med en anden form for rytme, tid til dig – og når spunken er hjemme igen har du overdrevet ukendt meget overskud til leg og kys og kram 😉 🙂

  4. Du skal nok klare den Therese, men ja det gør ondt men nok mest på os mødre. Jeg kan udemærket huske da jeg skulle have min datter afsted for 9 år siden, jeg tudede… men det går tro mig…. Knus

  5. Uuh, jeg føler så meget med dig. Min lille Emil på 8 måneder, er lige startet i vuggestue. Jeg syndes det er rigtig svært, at han skal være der ovre, og jeg ikke kan være der hvis der nu skulle ske noget, eller han bliver ked af det, eller han lige havde tænkt sig at lære at gå, mens han er der ovre, eller alt muligt andet.

    Men som du også selv skriver, så prøver jeg også at fokuserer på at der er mere ‘mig tid’, og at jeg kan koncentrere mig lidt mere om nogle andre ting :o)

    Held og lykke med dagplejen. Det går helt sikkert rigtig godt :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om