Ugens reklameindslag #2 - CopenhagenDaily
6 In arbejde/ børnemode

Ugens reklameindslag #2

20120729-212841.jpg

Som jeg tweetede tidligere i dag, er der i morgen tilbud på fint babytøj. Allerede i aften kan du bruge koden “mandagstilbud”.

Reklameindslag slut.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sussi
  mandag 30. juli 2012 at 07:51

  Det er nogle fine sager du har i din butik. Jeg har derfor lige et spørgsmål, for jeg er håbløst forelsket i pingvinbodyen fra Urban Elk, men de når ikke op i størrelser der passer min pige (det gør Ugly Childrens Clothing heller ikke).
  Der står selvfølgelig også “Baby” som overkategori – men jeg GAD så godt, at min 2-årige – som bruger en str. 3 år – kunne få glæde af nogle af dine fine sager. Mon der er en chance for, at du får flere størrelser hjem?:)

  • Reply
   Therese
   mandag 30. juli 2012 at 08:03

   Det regner jeg med jeg gør, men indtil videre er det et spørgsmål om lagerplads 🙂 Men jeg skal nok sige til. Udvalget af Ugly CC samt denne kollektion af Urban Elk, kommer dog ikke til at blive større, men jeg kigger på efterår/vinterkollektioner i morgen og tar’ en beslutning 🙂

   • Reply
    Sussi
    mandag 30. juli 2012 at 08:53

    Det må også fylde en del, og det er selvfølgelig helt forståeligt 🙂 Jeg venter og ser.. 🙂 Og så håber jeg ellers, at det går godt med butikken. Fin er den i hvert fald 🙂

    • Reply
     Therese
     tirsdag 31. juli 2012 at 21:38

     Åh Sussi. Der er SÅ fint juletøj med bla. kjoler til små piger. Tror måske jeg er nødt til at ta’ lidt hjem i str. 2 og 3 år.

 • Reply
  Judith
  tirsdag 31. juli 2012 at 20:02

  Havde du været en lille bebse nu havde du helt klart fået noget af det tøj på:-)

  • Reply
   Therese
   tirsdag 31. juli 2012 at 21:37

   Jeg overvejer også om den lille Spunk ikke skal købe lidt af det 😉

  Leave a Reply