En plus to og så en kop kaffe

0 delinger
0
0
0

20130716-140333.jpg

Det er en af de stille dage på Gammel Kongevej. Der har været lidt turister her til formiddag, men nu er der bare dødt. Jeg har ordnet lidt i vinduet, tørret støv og fyldt op med friske blomster. Butikken er rigtig fin.

Så kan jeg sidde og få regnskabet for andet kvartal klar, inden min bogholder kommer forbi og henter det i morgen. Der er tre fysiske mapper, og to-tre mapper på computeren. Det er om at holde tungen lige i munden, med fakturanumre og store tal… fik jeg sagt jeg var sproglig?…. 😉

Godt jeg har kaffe, og hvad der lader til – tid nok.

 

0 delinger
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Mormorslik

Er på arbejde. Line har taget mormorslik med. Jeg har fået kvalme, jeg kan simpelthen ikke holde mig…
Læs mere