2 In familien/ haven

Tidlig morgen med superhelten

“Moaaar, smooothiiiiiis” – var det første Spunken sagde, da han vågnede kl. 6.30. Fordømte tidlige solopgang, der gør at han vågner så tidligt. Selv Max, synes det er for tidligt, og har slet ikke travlt med at spise sin morgenmad, men ligger demonstrativt midt på køkkengulvet og gaber.

IMG_1829Nyt lille cafésæt, købt i Netto. Et skønt sted at indtage kaffen, mens hund/barn løber rundt i haven og leger. Ukrudtet taler vi ikke om, vel….

En smoothie med blåbær, jordbær og hindbær, blev blendet sammen, og så var Spunken tilfreds. Max fik sit tørfoder med A38, og slubrede det i sig, inden han slog en stor bøvs og gik udenfor.
Jeg selv fik mig en hurtig ostemad, på det labre surdejsbrød som jeg i går bagte på “Bertha” og tog også et glas smoothie.
Så kan dagen vist godt komme an.

Vi nyder fridagene, og har opholdt os mest herhjemme på matriklen. Spunken har været træt efter sin første uge i børnehave, så vi har ikke lavet alt for meget “nyt” men holdt fast i hygge hjemme, og far/søns ugentlige tur i svømmehallen.
I dag, tror jeg at jeg lokker Spunken med til havemesse i Frederiksberg Have. Så kan han få luftet sine nye sandaler. Kjærsten må selvfølgelig gerne komme med, men det kan også være at han hellere vil en tur i Bauhaus efter en ukrudtsbrænder, og så få futtet det meste af forhaven af mens vi er væk 🙂

IMG_1832

Det er skønt at være hus/haveejer denne tid på året. Jeg nyder mine daglige gåture i haven, og fryder mig over mit rosenbed, hvor de fleste roser enten er sprunget ud, eller står i knop. Jeg plukker små buketter ind, som dufter på spisebordet.
I indkørslen, er de små gnallinger af lavendel, som jeg sidste år købte i Netto, blevet kæmpestore. Tænk at der kun går et år. Jeg vil gerne plante potteroser imellem dem, eller sætte flere lavendler. Måske den rosa eller hvide slags, hvis jeg kan opdrive dem i et havecenter.

IMG_1830Oppe på tagterrassen, har jeg sat fire kasse med hhv. agurker, tomater og auberginer. Tre potter er plantet med basilikum, og nu håber jeg at jeg får en masse tomatmadder senere på sommeren. Måske også et par omgange pesto. Mums altså. 

Nu vil jeg drikke resten af min kaffe i ro og fred, og læse lidt op på alle de blogs jeg er bagud med. Det er ikke bloglæsning der står højest, når temperaturen siger +20 grader, og jeg er ikke helt tilfreds med at læse blogs på iPhone/iPad, for det er så besværligt at kommentere synes jeg.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  søndag 8. juni 2014 at 10:06

  Nej her bliver det heller ikke til meget bloglæsning når vejret er så vidunderliget (selvom det i dag regner)
  Håber du får en masse inspiration ude i Frederiksberg Have, selvom I nu allerede har en super smuk have. 😀
  Nyd søndagen med alt havd den må byde på.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 10. juni 2014 at 12:06

   Det er jo en skam, for der er jo stadig mange der skriver, selv om solen bager. Men så må man læse lidt ekstra i weekenden, når tiden er til det 🙂 Det glipper bare lidt at få skrevet kommentarer, og det er jo en skam.

  Leave a Reply