Snart er der pesto og tomatsalat

0 delinger
0
0
0

Det går fremad med haven. Jeg har efterhånden både fået fine sommerblomster, lækre radiser, et par håndfulde jordbær og hindbær.

IMG_2148

På tagterrassen, har jeg sat tre kapilærkasser, og plantet tomater, agurker og auberginer. I nogle krukker, står basilikum. Der er SÅ varmt deroppe, så jeg tænkte at det var det rigtige sted at sætte den slags når man nu ikke har et drivhus.

Planterne hygger sig, og nu er der kommet blomster på. Forhåbentligt varer det ikke længe før der er tomater i massevis, og så meget basilikum at vi kan lave store mængder pesto. Mmm, jeg glæder mig.

IMG_2149

Vi har endelig fået vores havemøbler. Det har taget sin tid, for først fik vi leveret den forkerte vare. Det var liiiidt træls at komme hjem til en kasse med en hyndeboks, i stedet for et bord og seks stole 😉
Men nu har vi havemøbler, og kan nyde de mange sommermåltider på terrassen.

I går kom skønneste Lotte forbi. Hun skulle møde Max, inden hun skal passe ham i uge 26. De skal nok blive fine venner de to. Spunken viste næsten alt sit legetøj til Lotte, og var i det hele taget temmelig vild med hende. “Hvor er Lotte heeeeennn'” sagde han i morges 🙂

Ps – nu er der kun 5 dage til vi rejser til Skagen

0 delinger
5 comments
 1. Åh vi har også kig på det havemøbelsæt. Vi er bare i tvivl om der reelt kan stå seks stole om bordet uden, at man med et bordben mellem benene og ikke kan trække stolen ind. Hvordan oplever I det?

  1. Det kan der ikke. Så vi bruger de fire stole om bordet til hverdag og de to sidste til evt gæster 🙂 men ellers er det rigtig fint. Bordet er meget stort. Tænker man evt godt kunne klare sig med 130 cm i steder.

 2. De ser lækre ud, de møbler 🙂
  Dejligt at det hele kommer op af jorden og jeg er sikker på at den lille varme plet på taget nok skal give mange fine tomater og blomster 🙂

  1. De er super lækre – det eneste minus er lige det dér med samlingerne….men det lærer man nok at se bort fra 😉

   Jeg glææææder mig til en masse dejlige tomater!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere

Hygge i køkkenet

Kjærsten og jeg har fået gæst. En frøken “snart på jordomsejling“, skal ha’ en lille hånd med rejsebloggen.…
Læs mere