Dygtig Gajol og smallere talje til mor

IMG_6439Sunderen kom i går, og målte og vejede Gajolen. Han har været SÅ dygtigt, og har taget hele 508 gram på, på 10 dage. Han kommer sikkert til at følge Spunkens kurve, og ende med at være en lille “fedling”. Det må han godt, især nu hvor vinteren snart er her, og de små tynde ben er mere udsat for kulde.

Mens Gajolen bli’r en tyk bebs, bli’r jeg selv slankere. Jeg tog kun 6,5 kg på under graviditeten, og de er nu væk. Jeg vejer faktisk heeeele 100 gram mindre end da jeg blev gravid. Jeg håber lidt på at det fortsætter, for nooogen skal jo giftes til forår/sommer 2016, og jeg vil mægtig gerne købe en brudekjole i str. 40.

Skrækken med graviditetsbetinget diabetes, har sat sig i min krop. Derfor står den fra næste år på et lidt sundere liv, og ikke mindst motion. Jeg vil IKKE ha diabetes i mine unge år, så den risiko skal i dén grad elimineres.
Mit blodsukker er i øvrigt helt normalt igen nu. Jeg har målt i nogle dage, både før og efter måltider, og det ser rigtig fint ud – det er jeg glad for.

Nu venter jeg på at regnen stilner af. Jeg skal nemlig en tur i Babysam, efter et ståbræt til barnevognen – og måske en tur i Føtex efter et par billige gummistøvler, for jeg kan da godt se at det begrænser lysten til at trille tur når jeg ved jeg får våde tæer. De lækre Ilse Jacobsen jeg havde, døde for en måneds tid siden. Jeg ville elske et nyt par, men det må vist blive et julegaveønske.

1 comment
  1. Dejligt det går fremad, vægten stiger Gajolen, og din falder. Min nummer 2 bonusdatter, havde svært ved at tabe kilo efter den første (6 år), og også i det mellemliggende, men efter nummer 2 (2 år), smut der masser af kilo og i dag er hun slankere end jeg husker hende. Hun må altså ikke tabe mere efter min mening.

    Du vil blive en meget smuk brud og det uanset om det bliver en kjole i str. 42 eller str. 40 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om