15 In barselsliv/ featured/ gajolen

Fredag er lidt af hvert

gajol-lur
Det har været en skøn fredag. Den startede med at jeg for første gang i to uger, stod op sammen med Spunken og gav ham tøj på og spiste morgenmad sammen med ham. Gajolen lurede den i sengen sammen med Kjærsten, efter en rigtig dejlig nat med kun to amninger.
Jeg kørte Spunken i børnehave, og gik derefter en dejlig tur med Max. Det var næsten en morgen magen til de morgener inden Gajolens ankomst.

Kjærsten og Gajolen stod op, og så blev der babyhygget, hørt musik og dikke-dikket. Kjærsten tog ned i butikken, og viste lokalet frem til mulige interesserede. Gajolen faldt igen i søvn, og jeg tændte op i brændeovnen, for her var lidt koldt i stuen.

Jeg fandt også tid til at støvsuge, ordne vasketøj og tømmer opperen inden jeg så aftalte med Kjærsten at han holdt øje med den lille sovefyr, mens jeg tog mig en lur. Lidt over en time blev det til, og så kom en lille sulten syrling op under dynen til mig.
max-gaatur

Spunken blev hentet, efter en skøn dag i børnehaven. Han efterlyste et fad med snacks, og faldt siden i søvn på sofaen. Om fredagen er det helt ok, for da får han også lov til at sidde og hygge i sofaen og se “Vild med dans”.

Gajolen fik sig et bad, for han begyndte at beklage sig og trække benene under sig. Han bøvler med maven, den lille stakkel. Det er særlig slemt om aftenen, så jeg tænkte et bad kunne gøre godt. Det resulterede i endnu mere trykken, og uro, mens jeg lavede aftensmad. Man kan dog sagtens røre i sovsen med en baby på skulderen, så maden blev sat på bordet og vi kunne spise – efter at ha’ brugt lidt tid på at vække Spunken.

Nu øffer Gajolen igen i sin lift, og jeg tænker at han snart skal op på ammepuden igen, måske med en sut i munden mens jeg masserer ham på maven. Hvis bare han kan komme af med noget luft inden natten, så ville det være skønt for vores alles nattesøvn.

Rigtig god fredag til dig, om så den er i byen med en juleøl i hånden eller foran flimmeren.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Anette
  fredag 7. november 2014 at 21:15

  Hvis ikke maven bliver bedre, kunne I forsøge med lidt zoneterapi. Det har vores yngste haft godt af. Hun healede vist i øvrigt også lidt i det skjulte. Og tilkaldte sin afdøde mand, da min søn blev urolig.

  • Reply
   Therese
   mandag 10. november 2014 at 17:25

   Det gjorde vi også med Spunken. Denne gang er det ikke så slemt, men jeg har det helt klart i mente hvis nu det ikke fortager sig de næste par uger 🙂

 • Reply
  Anette
  fredag 7. november 2014 at 21:16

  Hov. Hele min kommentar kom ikke med ovenfor. Jeg skrev også en smiley. Og at det hjalp,på maven. 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 10. november 2014 at 17:26

   Griner en smule af det med den afdøde mand 😀

 • Reply
  Lene
  lørdag 8. november 2014 at 08:26

  Det lyder som en skøn fredag, og det med maven kender vi også fra vores den ældste. Massage hjalp godt, ligesom det at blive båret rundt i snuglipose. God weekend til jer 🙂

  • Reply
   Lene
   lørdag 8. november 2014 at 08:27

   Yes jeg kan kommentere hos dig, herligt 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 10. november 2014 at 17:27

   I vores oprydning, har jeg forlagt viklen….det er en smule træls. Så nu er det massage og mavegymnastik den står på, ind til jeg forhåbentlig kommer aller bunkerne igennem og finder viklen 😉

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 8. november 2014 at 09:27

  En vidunderlig dag, og så skønt når der tid til det hele.Og kan være der for dine dejlige drenge <3
  Krydser fingre for gajolen ikke bliver en af dem der må lide meget med mavekneb, og at du fik givet ham lidt ro, så han ikke skal lide så forfærdeligt.
  God lørdag og god weekend.

  • Reply
   Therese
   mandag 10. november 2014 at 17:28

   Det er så dejligt når der er tid til at være der for dem begge – for der kommer rigeligt med dage hvor tiden er for presset.
   Rigtig god aften til dig 🙂

 • Reply
  Finurligt
  lørdag 8. november 2014 at 10:46

  Sikke en de dejlig dag. Det er jo lige præcis de dage man drømmer om og håber på, når man går fra 3 til 4. Øv med mavekneb, jeg håber at I finder en udvej, som er god for Gajolen. God lørdag 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 10. november 2014 at 17:30

   Det er skønt at ha’ sådan en dag – for der er bestemt også dage hvor det er helt modsat 😉 hi hi.
   Rigtig god aften til jer.

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  lørdag 8. november 2014 at 20:08

  Lyder som en dejlig, dejlig dag 😀
  Krydser fingre for nattesøvnen.

  – Anne

  • Reply
   Therese
   mandag 10. november 2014 at 17:32

   Nattesøvnen går heldigvis ok, så nu skal vi ha’ styr på dagene hvor maven har det værst 🙂

 • Reply
  celenaandboys
  søndag 9. november 2014 at 15:01

  Your pictures look so cosy! Hope you had a good weekend 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 10. november 2014 at 17:33

   Thanks Celena 🙂 We had a great weekend, and now a new week has startede, with my boyfriend back at work. It will be interesting to se how the days will go all alone at home with the baby 😉

  Leave a Reply