Jeg drømmer om sunday roast

(null)

I takt med at det nye køkken ta’r form, drømmer jeg om gæstemad. “Sunday roast”, lavet ved det nye komfur, med friskbagt madbrød og nye kartofler fra haven. Jo jo, man har jo lov at drømme, men det kunne faktisk være dejligt at starte en søndagstradition med langtidssimret mad og gæster ved spisebordet.

Som børnefamilie, synes jeg det er svært at orke at tage ud – og også lidt svært at orke at får gæster. Men det handler nok også mest om planlægning, og at det er helt ok at ta’ det bløde tøj på og ikke nødvendigvis sørge for at hjemmet er pletfrit inden gæsterne kommer.

I det nye år her, vil jeg blive bedre til at invitere gæster – det er en god plan synes jeg. Jeg vil også blive bedre til at lave nye retter. Lammetagine, langtidssimret og fuld af smag og krydderier. Lækre curryer, eller smørmøre stege. Mmmm, jeg kan næsten dufte det allerede.

De første gæster kommer til barnedåben, og nu tør jeg tro på at køkkenet bli’r færdigt. Kjærsten arbejder i et ganske ok tempo, og resultatet indtil nu er rigtig fint. Han er slet ikke så tosset med et vaterpas, som jeg måske havde troet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere