Baby på græs - CopenhagenDaily
2 In barselsliv/ featured/ gajolen

Baby på græs

IMG_6306

Jeg stornyder den ekstra uge hjemme med Gajolen. Han får ekstra mange kys, og vi hygger os og sover lange middagslure. Næste uge går det igen løs, når han starter i den nye vuggestue.

De sidste par dage, har vi hygget os ude i haven inden frokost. Han har haft godt med tøj på (for mine børn er kolde børn, så der er godt gang i ulden), og så har han ellers hygget sig i græsset med legetøj og hundeselskab. Imens får jeg slået græs, samlet æbler, klippet roset og drukket kaffe mens jeg får sol på næsen.

IMG_6302
Hygge for os begge to.

I dag er dagen startet med en god handletur. Jeg har købt ind til næsten hele ugen, på halvanden time. Et smut i den lokale bazar efter grønt, så en tur i Fakta, så Netto og her til slut en tur hos slagteren. De sidste fire uger har jeg ellers været med min gode veninde fra mødregruppen, på aftenindkøb. Det har været SÅ godt, og vi har fyldt vores kurve og hyggesnakket uden unger. Nu er hun desværre sløj, så i denne uge har jeg handlet på gammeldaws manér 😉

IMG_6299

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  torsdag 1. oktober 2015 at 07:31

  Skønt vejr du har til denne sidste uge før det igen bliver hverdag.
  Dejlige billeder – og vidunderlige stunder.

  • Reply
   Therese
   lørdag 3. oktober 2015 at 22:30

   Det er hverdag lige om lidt, men vi har nydt den frie uge og denne gode weekend 🙂

  Leave a Reply