Venindetur til Malmø

0 delinger
0
0
0

IMG_7959
Med en kop kaffe i hånden, beundrede jeg blomsterne nede på Vanløse station mens jeg ventede på Mette – min veninde som jeg har kendt siden jeg var omkring 18 år (og det er efterhånden et par år siden…).
Vi skulle afsted med toget til Malmø – en tur som vi har taget nogle gange, og som er noget så hyggelig.
Mit pas var udløbet, men heldigvis var kørekortet nok som ID, da “Kling og Klang” gik igennem toget – de slap mig inde i landet.

IMG_7965
Malmø var pyntet med juletræer og julelys. Butikkerne bugnede af lækre sager, og julemusik strømmede ud af højtalerne (og harmonikaerne) alle steder vi gik. Vi havde ikke de store planer derovre – for vi skulle jo ikke ha’ noget. Men en tur i Lagerhaus (hvor de havde verdens bedste karameller med safransmag) skal til – der sukkede jeg også over 100 julekugler i glas, i alle verdens farver.. men jeg købte dem ikke, og det fortryder jeg egentlig en smule nu.
Så en tur i Lindex. Vi skulle jo ikke ha’ noget….men en skøn trøje faldt ned i kurven. Den vil klæde Spunken, og havde de haft den i str. 86, var den også røget i kurven til Gajolen. Han skulle dog ikke snydes, så han fik en fin julebody med rensdyr.

IMG_7979
Lidt julegaver blev købt, og nu mangler jeg forbløffende få. Faktisk så frygter jeg at jeg den 23. december kommer i tanke om at jeg mangler de vigtigste…og derfor skal stresse ned i Magasin…men jeg tror det faktisk ikke.

Ellers så gik vi bare rundt, og nød stemningen. Der var både tid til god frokost og kaffe, inden vi sluttede dagen af i “Hemköp”, hvor vi hjemmevandt gik rundt og tog varer ned fra hylderne. Pæresaft, svensk perlesukker, saffrangifflor, mannafrutti, rejeost, luciaboller, bostongurka og tebreve i pæn indpakning.
Havde det ikke været fordi min mor har en masse marcipan til juledagene, havde jeg også købt marcipan med hjem. Det kostede langt under halvdelen af hvad priserne er herhjemme.

Efter 5-6 gode timer, var vi igen på vej hjem. Vi skulle jo ikke ha’ noget, men tasken var da alligevel en smule tungere den anden vej over broen 🙂

IMG_7974

0 delinger
1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere