Ivory, creme, ornaments….Zzzz

flot-buketJeg kigger på invitationer, til bryllupet. Jeg har allerede sendt “Save the date” ud – ikke fordi jeg er sådan meget for “amerikaneri”, men fordi mange af gæsterne kommer fra udlandet, og derfor skulle ha’ mulighed for at bestille flybillet i god tid.

Nå, men invitationer er jo en videnskab.

“Hvorfor klipper og klistrer du ikke bare selv?”

Ja, det kunne jeg jo nok, men når jeg regner på det, er det samme pris man kommer frem til – når man skal ha’ fat i perlemorspapir, guldtuscher, pynt og dimseri. Deri lægges en masse timer med klip og klister, og når jeg fra før synes jeg mangler 10 timer i døgnet, kan jeg ikke se hvornår det skulle nåes.

Så nu har jeg bestilt tre prøvedesigns fra en online-biks der laver den slags invitationer – og i øvrigt har alt muligt dims, som nogle også bruger til deres bryllup. Sæbebobledispensere med navn, små kurve, ris der opløses i vand så de ikke er farlige for fugle, balloner, personlige slik-kræmmerhuse, rosenblade – you name it.
Nu krydser jeg så fingre for at jeg synes om de forskellige, og hurtigt kan vælge et design og bestille dem.

Derudover laver jeg en “bryllupsside” til gæsterne. Så jeg ikke behøver at sende en hel busplan/nem-id til dem, men i stedet kan skrive stikord samt en webadresse de kan gå ind på. Derinde vil der så stå flere informationer om dagen, samt være en “knap” de kan tilmelde sig på, så vi sparer på frimærkerne.

Der er meget der skal tænkes over, synes jeg, men så længe det går i mit eget tempo, er det hyggeligt 🙂

Kjoleprøvningen i morgen, har jeg rykket til fredag i næste uge. Det er ikke sjovt at stå i tyl og blonde, med snottud og pibende vejrtrækning. Nu håber jeg blot at de holder på kjolerne – det er en 2015 model jeg har valgt, så der er ikke frygtelig mange på lager.

3 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om