En dag med sol og snot - CopenhagenDaily
1 In featured/ gajolen

En dag med sol og snot

IMG_0758
Vi har nydt solen i dag, Gajolen og jeg. Haven er blevet udforsket, og siden vi kunne konstatere at græsslåmaskinen var gået i stykker, var der ikke andet for end at lege videre og drikke kaffe. Fint med os begge. Vi har ligget på den lade side, og jeg har krydset fingre for at aftenen ville byde på feberfri dreng – feberen er dog kommet tilbage nu, og jeg er ved at blive vanvittig. Det startede lørdag, og nu er det onsdag. Vi ta’r nogle dage mere tror jeg, og så kan man håbe at vejret er med os så vi ikke kun behøver at være inde. Energiniveauet for den lille er ikke til bare at sidde inde og kukkelure.
Snart skal jeg afsted til træning – jeg glæder mig, for sådan nogle sygedage herhjemme gør mig slap og smådepri. Nu skal den ha’ en skalle, og i morgen må jeg prøve at lade være med at trøstespise brød hele dagen 😉

IMG_0766 IMG_0763 IMG_0762 IMG_0761

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Abildjyden
  torsdag 21. april 2016 at 06:43

  Skøn dag i haven trods snot og feberramt barn.
  Her var det så koldt (det var vinden – den bider virkelig) at barnebarnet havde både en uld djævlehue og en elefanthue(overgangs) på. Djævlehuen binder han op og tager af, derfor elefanthuen over, Der skal virkelig kæmpes for det.Ville Gajolen beholde sol hatten på eller?
  Ønsker jer alle en dejlig Bededagsferie.

 • Leave a Reply