Frem og tilbage på én billet 

  På tre timer, lykkedes det os at gå fra huset, op til bussen. Tage to busser, begge drenge ind til lægen, forbi bager to busser retur, ind til slagteren og hjem. På én busbillet.

Så gik der tid med det. 

Gajolen har feber på 4. døgn, og hoster. Heldigvis var der intet på lungerne, og jeg håber nu at feberen snart går i sig selv. 

Spunken skar sig i fingeren for nogle uger siden, og såret springer ofte op. I morges så det betændt ud, så nu er fingeren podet og ordineret sæbevandsbad ind til der er svar. 

Resten af dagen går med afslapning og så tænker jeg at Kjærsten tar noget mad med hjem. 

Gajolen har sovet en lang lur, mens jeg har hvilet mig ved siden af. Spunken insisterer på at han ikke er træt, så han leger på sit værelse – med højrøde trætte kinder. Af og til lægger han sig ned og ser tegnefilm, men fløjter højt eller synger når han er ved at falde i søvn, og rejser sig op for at lege videre. Man skulle nødigt falde i søvn 😉 

Er kræfterne til det, er min plan at arbejde lidt i aften. Jeg er håbløst bagud med butikken, og sådan to tre sygedage med børn, hjælper ikke stort på arbejdsbyrden. 

2 comments
  1. Øv med den sygdom, der forfølger jer. Tænker tit på dig/jer når der i medierne tales om småbørnsfamilier, kortere arbejdstid, bedre muligheder for børns sygdom etc. Hos min yngste har de jo været forskånet i forhold til jer, Der var dog lige perioden omkring påske, men ellers har der kun været meget lidt sygdom.
    Skønt at kunne nå det hele på 1 klip, eller hvordan det nu foregår, her skal vi nå det indenfor 60 minutter på 1 klip.

    1. Mener det er halvanden time her, og så skal man bare nå at sætte sig ind i sidste bus inden den udløber. Nåede det med 5 minutter 😉

      Det er så træls med det sygdom, men jeg holder fast i hvad min svigermor siger om antal virus et barn skal ha de første 3 leveår. Nu har Gajolen efterhånden haft en sjat af dem, så der kan ikke være mange tilbage hi hi 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om