4 In featured/ skagen

Solnedgang i Skagen

solnedgang i Skagen

Solnedgang i Skagen, og så enda på årets længste dag. Kl 22.21 gik solen ned, og min mor og jeg sad på første række (eller dvs temmelig kolde sten så nu krydser vi fingre for ikke at få blærebetændelse og hæmorider …ha ha).

Der er mange ting jeg elsker heroppe, og solnedgange er en af dem. Ja, nok enda på en top 3. Farverne overrasker hver gang, og alt efter hvor levende Vesterhavet er, kan det blive magisk stille eller brusende og dramatisk.

Svanesky

I dag var Vesterhavet nærmest vredt, og skummede med høje bølger og larm. Mit hår var 15 cm højere (til alle regninger) da vi kom hjem.

Det bliver spændende hvordan vejret er til Sankt Hans aften, og om ilden fra solnedgangen drukner i regn. Så må vi nøje med bålet – de fedter ikke med brændstoffet på bålet heroppe, hvor der som regel går en mand rundt og sjatter lidt ekstra benzin ud fra en rød plastikdunk.

Vi har haft en smuk dag i dag, med en tur til Grenen og hyggetur inde i byen. Spunken har fløjet med drage for første gang og Gajolen har soppet i vandet for første gang. Der er mange billeder til album – og blog. De kommer hen ad vejen 🙂

Godnat til Skagen. Du har gjort det godt i dag !

Brusende Vesterhav

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  karmel80
  onsdag 22. juni 2016 at 00:23

  Smuk solnedgang – og det er ikke nemt at fange på billeder! Og det lyder som en skøn dag på jeres Skagen ferie! Skal du også have stjerneskud i år?

  • Reply
   Therese
   fredag 24. juni 2016 at 21:53

   Yes – fik et enkelt stjerneskud, men var desværre ikke helt imponeret over rejerne. Derfor har vi to gange købt pil-selv-rejer inde i fiskehandleren, og spist til aftensmad. MMMMM!

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 22. juni 2016 at 10:31

  Hvor er det godt til dig/jer med skønne stunder i Skagen, det er så godt at slippe den daglige rutine, og få nogle stjernestunder med vind i håret.
  Smuk solnedgang.

  • Reply
   Therese
   fredag 24. juni 2016 at 21:54

   Det har været så dejligt, og virkelig også tiltrængt med nogle dage væk fra den almindelige trummerum ! 🙂

  Leave a Reply