2 In hverdagslivet

Pip i kasketten

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere om den slags, lige her. 

Altså, de der kender mig fra Instagram, ved at #alterbedrei2700. Men ærlig talt. Når man har været i samme postnummer i mange dage i træk pga. syge børn, kunne man godt trænge til at se noget andet.

frost-solsikke
I dag er det Spunken der er hjemme. Det var det også i går. Han har ondt i halsen, men fejler ellers ikke noget særligt. Han er heldigvis nem at ha hjemme, for han er fint tilfreds med at se film, slænge sig i sofaen og snige sig til en is fordi han har ondt i halsen.
Lørdag-tirsdag var det Gajolen der var hjemme. Han fik en omgang falsk strubehoste med efterfølgende feber og forkølelse. Nu er han i vuggestue igen, og har fine dage.
I morgen skal begge helst være friske, for da er der fotografering i institutionen.

kolde-roser

Vejret arter sig heldigvis, så det er med blå himmel og åbne vinduer vi nyder dagen. Morgentemperaturen sagde 0,4 grader, så nu er det kold luft man får i lungerne når hunden skal ha’ sin luftetur om morgenen. Drengene er kommet i flyverdragterne. Gajolen er fint tilfreds med sin nye beklædning, og trisser stolt afsted hver morgen som en anden “Roald Amundsen”

Tidligere i dag kom en af mødrene fra børnehaven til morgenkaffe. Det passede mig strålende, for så kunne vi ævle lidt og snakke om skolestart og den slags. De bort tæt på, og har jævnaldrene børn. Vi taler godt sammen, og Spunken og B leger godt sammen.

Skolestart bli’r et indlæg for sig, inden længe. Jeg var til infoaften på den ene folkeskole i går, og skal igen om to uger på en anden.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  lørdag 5. november 2016 at 16:20

  Så meget øv med syge børn. Heldigvis de er i bedring.
  Det er en ny epoke i livet når børnene begynder i skole, krydser fingre for i finder en skole der matcher de drømme og krav i har til den skole i gerne vil have Spunken og Gajolen skal være på, måske gennem 10 år af deres liv.

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. november 2016 at 16:31

   Jeg er rigtig spændt på at se den anden skole her om en uge. Jeg tror og håber på at vi ender med det rigtige valg – det er jo som du skriver mange år af deres liv de skal gå der 🙂

  Leave a Reply