Om lidt er det spejdertid

8 delinger
8
0
0

Ja ja, jeg er ikke stolt af det. Men her til morgen hørte jeg mig selv sige til Spunken; “Vil du rigtig gerne til spejder, eller har du brug for en heeeel dag til at bare slappe heeeelt af i??” Jeg håbede han ville sige ja tak til det sidste. For ærlig talt har jeg sovet skidt, er vågnet med løbende næse og øjne og har bare mest lyst til at køre i Bauhaus og dimse rundt i haven hele dagen, med sol på næsen.

Drengen sagde først ja til fridag….men så ombestemte han sig, og vil gerne til spejder. Så nu er det det vi gør. Det bli’r sikkert også hyggeligt. For en sikkerheds skyld har jeg taget en allergipille, for jeg har en fornemmelse af at det er høfeber og ikke forkølelse jeg render rundt med.

Det skal nok blive hyggeligt til spejder. De er nede ved et åbent område, som indbyder til leg. Børnene løber rundt og hygger sig, og vi voksne har det egentlig ret fint sammen. Til sommer er han gammel nok til at starte til spejder uden voksne. Så må vi se om han stadig gerne vil gå til det, eller om det oveni skolestart er nok at gå til gymnastik.

Gajolen har haft en fest hele morgenen. Der er blevet set Gurli Gris, han har spist morgenmad i sofaen og enda listet sig til at hapse Spunkens morgenmad. Jeg hørte noget skramle i spisestuen, og hvem sad dér under bordet og spiste rester af Cheerios? Den dreng altså!

8 delinger
2 comments
  1. Det er dejligt med udeliv, og det giver spejder rig mulighed for. Det var de dage hvor vi var ude jeg holdt mest af, ikke det sportslige, men når vi lærte om naturen, desværre er der intet der hænger ved, husker kun den gruppe jeg var med i, var de værste ballademagere til møderne, når vi så var til “løb” mod andre byer, og de andre grupper i vores flok, så stod vi sammen, og vandt det hele, både god opførsel og opgaverne vil blev præsenteret for, da vi stod sammen i tykt og tyndt.

  2. Jeg gik til FDF som barn til jeg var en 10-11 år, da jeg var svært meget bedre til at riste skumfiduser, synge sange og råbe “bøh!” på natteløb, end jeg var til sport og klaverspil 😀
    Håber han bliver fan og moren med (;

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om