Fredag er listedag. Tanker om hund, cykler og weekendplaner
4 In lister

Fredagslisten #7

En uge er ved at være slut. En uge med stort og småt i kalenderen. Det er dejligt at ta’ en slurk af min kaffe, og sætte mig her ved computeren i tyve minutter. Jeg holder af stilheden i huset, og lyden af mine fingre der løber henover tastaturet. Ord fra hjernen kommer op på skærmen – det er egentlig ret fantastisk, ikk’ ?!

Fredagslisten

Jeg tænker en del på Max for tiden. I går havde vi en adfærdsdame ude, for Max er blevet meget “råbende” når vi møder andre hanhunde. Vi har selv tænkt han var fuld af hormoner og måske trængte til en kastrering, men damen så tværtimod at han er en forsigtig hund der larmer for at få dem til at gå væk. Så ingen kastrering til ham. Tværtimod en masse masse træning, så vi forhåbentlig kan få gode gåture igen.
Det er ikke til at sige hvorfor han reagerer som han gør. Han kan ha’ leget med nogle hunde, som har overtrådt hans grænser uden at vi har været klar over det. Det sætter sig i hundens hukommelse, og så er det ellers blevet værre med tiden.
Jeg håber at vi er godt nok klædt på til at løse problemerne, for det er synd for Max og synd for os.

Jeg glæder mig over at solen skinner i dag. Lige om lidt skal jeg ud i haven nogle timer. Der trænger til at blive ryddet op. En masse flis skal flyttes, meget rod skal ryddes op og mens drengene er i institution, kan jeg også ta en sort sæk og smide det gamle plastiklegetøj ud fra sandkassen. Alt det der har skrammer eller har udtjent sin værnepligt. Ud med skidtet.
Max kommer til at hygge sig med at jeg går rundt udenfor, for så falder der lidt godbidder af når vi træner lidt på græsset.

Jeg lytter til “Papmachereglen” af Hella Joof. I forbindelse med jeg meldte mig ind i Fitness World, fik jeg to måneders gratis abonnement på Mofibo. Det var en fest at lytte til Hella, mens jeg knoklede på romaskinen.

Jeg drømmer om en el-cykel. Inden længe skal jeg måske begynde at cykle en del. Min “gamle” cykel er da fin nok, men den er ligegodt hård at cykle op af bakker med. Så må det være skønt med et ekstra puf fra en motor. De er dyre sådanne cykler….ærlig talt så drømmer jeg nok mere om et drivhus en dag, end en el-cykel… Har du en el-cykel?

Jeg forbereder mentalt hvad vi skal lave i weekenden. Der er ingen planer på programmet, udover spejder lørdag formiddag. Jeg håber på en dejlig gåtur i skoven eller på stranden med familien, en tur i Bauhaus efter lidt småtterier til haven eller måske en lækker hjemmelavet brunch med det hele. Vi må se hvad weekenden bringer. Spørger man Spunken, vil han nok helst flyde i sofaen og spille Playstation.

Jeg prøver at huske at kommentere herinde. Der kommer så mange dejlige kommentarer, og jeg læser alle. Desværre læser jeg fra min mobil, og derindefra er det helt tosset at besvare kommentarer. Så undskyld, kære læser. Jeg læser din kommentar og glæder mig over den. Lad endelig ikke være med at give dit besyv med herinde.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maude
  fredag 10. marts 2017 at 15:14

  Nu kom jeg helt i godt humør af dit indlæg: Solskin, oprydning og Hella Joof – så er verden bare et rart sted at være! ❤️
  Glimmer på, og op på hylden!

  • Reply
   Therese
   fredag 10. marts 2017 at 17:02

   Det har været en smuk dag, Maude. Vi fortsætter i samme stil i morgen, tænker jeg 🙂
   Rigtig god weekend til dig.

 • Reply
  Catarina
  fredag 10. marts 2017 at 20:07

  Det er virkelig ved at blive forår og jeg har ogå været lidt ude og ryde op og mere kommer den kommende uge 😀

 • Reply
  Aargang73
  fredag 10. marts 2017 at 21:16

  En dejlig liste, en skøn dag og en fantastisk weekend i sigte, ser det ud til! Solen har også skinnet i Aalborg og jeg kan godt sige dig, at kl. 14 var næsten hele afdelingen smuttet fra kontoret. 🙂 Alle ville ud i solen. Det ser desværre ud til, weekenden ikke bliver helt så god. Men bare den bliver halvt så god, vil jeg også i haven. God weekend til dig!

 • Leave a Reply