Throwback Thursday #5 - CopenhagenDaily
0 In tbt

Throwback Thursday #5

Tilbage i 2012, havde vi travlt med at øve os i at være forældre. Spunken var otte måneder gammel, og var en kæmpe udfordring fordi han aldrig sov. Vi var trætte, møre, udmattede, grådlabile og udkørte. Heldigvis (kan jeg se i arkiverne, for jeg husker ikke så meget), gjorde vi også hyggelige ting. For eksempel en tur i Zoo, hvor der blev klappet på geder og set på alle mulige andre dyr.

Når jeg ser på billederne, kan jeg tydeligt huske turen. Jeg husker at jeg var nervøs over om han blev kold, om dyrene kom for tæt på, om han fik det for varmt, om han var sulten, om han blev for træt, fik for mange indtryk. Åh, alle de bekymringer jeg havde som førstegangsmor.

Gajolen har jeg ikke bekymret mig så meget over. På den anden side, har vi heller ikke været i Zoo siden han var lille baby….Man gør generelt mange flere ting med den første, end med den anden. Det er ikke af ond vilje, for der er mere at holde styr på med to børn.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply