Throwback Thursday #1

Det er torsdag, og jeg har besluttet mig for at skrive mere på bloggen. Så nu har jeg lavet en liste over ugedage og temaer. I dag gi’r det mening at lave en god gammel “tbt” og jeg vil gennemgå arkiverne og finde et indlæg her på bloggen. Gamle læsere har måske læst det før, men da jeg efterhånden har en del år på bagen herinde, er der sikkert mange der ikke kender mine “tidligere liv” før mand, hund, hus, børn og forstad.

Der var en gang for 8 år siden. 

Mit gamle job inviterede os til Cannes. Det passede mig godt, for få måneder forinden var jeg efter 7 års parforhold blevet single. Jeg boede hos min chef på Frederiksberg, oppe på øverste etage, sammen med den filippinske au pair “Peache”.

Vi levede nogle dage i sus og dus, i et skønt sommerhus i Fayence. Jeg fik mit første møde med østers, drak store mængder champagne og købte mine første solbriller fra Chanel (som jeg faktisk har haft ind til sidste år hvor de forsvandt – muligvis Gajolens skyld). Det bragte os kolleger tættere sammen, og jeg var sikker på jeg var ansat i verdens bedste virksomhed (halvandet år senere sagde jeg dog op pga. stress og dårligt arbejdsklima).
Da vi var dernede så vi Barack Obamas indsættelse i tv, og ønskede 8 gode år med ham på tronen. Nu er de 8 år gået…..og så taler vi ikke mere om hans efterfølger.

Det er utroligt så meget der kan ske på 8 år, og utroligt hvordan billeder og ord her på bloggen kan bringe minderne tilbage.

 

6 comments
 1. That is one reason why I love blogging: the trips down memory lane that really bring you back in time!
  What a great trip… and great sunglasses 😉 Hope you find them again!
  xox

 2. Dejlige minder, det er fra før jeg fandt vejen forbi dig. En god ide at bringe oplevelser fra tidligere op.
  Når tiden er der finder mine tanker tilbage til minderne, både gode som mindre gode, og tænker det var vejen hertil hvor jeg står 🙂
  Glæder mig til at følge din tur på Memory Lane.

  PS: Jeg skal altså lige have fundet ud af hvorfor jeg ikke kan se mine kommentar herinde. Det er derfor jeg har lavet alt for mange kommentar, skiftet navn etc. – Kan se kommentar og svar når jeg går på via mobilen, men ikke fra PC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om