2 In tbt

Throwback thursday #2

Så blev det sørenmig torsdag igen. Det er tid til at gå arkiverne igennem.

For fem år siden, havde vi lige sat vores andelslejlighed på Vesterbro til salg. Vi var fulde af optimisme, men det skulle ende med at vi først flyttede 8 måneder senere. Der havde vi ikke engang solgt lejligheden, men havde lavet en byttehandel med manden der boede i “vores” hus. Han flyttede ind i andelen, og viste den frem når mæglerne havde mulige købere.

Det var en god løsning – men hvad vi ikke vidste så kunne vi ikke få en ejerskifteforsikring fordi vi havde boet i huset inden vi købte det. Det vil sige at de overraskelser vi har fået, er faldet på egen r*v.
Ca. et halvt års tid boede vi til leje og omvendt. Efterveerne af salget varede et lille år ekstra, fordi ham der købte lejligheden blev ved med at ha’ problemer med badekaret. Arh men altså, det var en skøn tid 😉

Det var svært at flytte fra byen kan jeg huske. Jeg havde lavet en regel der hed “jeg skal kunne cykle ind til byen på 20 minutter”. Det kan jeg (næsten) også nu, bevares, men det er jo ikke fordi jeg egentlig gør det så ofte. Så selv om #alterbedrei2700, kunne vi nok trods alt godt ha’ valgt et andet postnummer.

Vi gider ikke flytte foreløbig….for når jeg ser arkiverne igennem, kommer jeg i tanke om de mange klargørelser til åbent hus og de mange tanker og bekymringer om alting nu i sidste ende ville gå op i en højere enhed.

Jeg savner ikke lejligheden. Eller jo, måske gulvene og badeværelset. Det at bo i en andelsforening savner jeg ikke, og det tror jeg heller ikke Gemalen gør. Nu er det derimod grundejerforeningen man slås med, når der sker noget … men det kommer vist i et indlæg for sig en dag.

Vi har det godt i forstaden, selv om vejen hertil var lang 🙂

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  fredag 3. februar 2017 at 07:07

  Minderne er gode at have, og brugbare til kommende valg.
  Der er valg der skal tages, og nu er der ikke kun 2 voksne der mærker en flytning, Spunkens skolestart, venner etc., vil også være en af punkterne, der skal tages højde for.
  God weekend – nu er det fredag.

 • Reply
  Celena
  søndag 5. februar 2017 at 13:52

  I remember that flat- it was lovely- but you have definitely moved into a good place in life. Congrats on Spunken getting his spot at school xox

 • Leave a Reply