Den bedste tid på dagen er eftermiddagen

Den bedste tid på dagen

Når drengene er hentet, er rutinen som oftest den samme. Vi går hjem fra institutionen, smider tøj og sko i gangen og går ind i stuen. Her slapper drengene af i 10-15 minutter, med lidt at drikke og en skål med frugt eller kiks med smør.

Jeg kigger ind i køleskabet og starter projekt aftensmad op. Den sidste måned har det været på den dovne dag-til-dag måde, men mit ønske er at komme tilbage til ugemenuerne.

Når maden er sat over, går jeg udenfor. Gajolen følger ofte med, og så går jeg ellers i gang med havedimserier. Til lyden af en legene dreng, får jeg luget lidt ukrudt, vandet blomster og ryddet op. Det gør havearbejdet en del sjovere, at der er liv i haven imens – omend jeg ofte ender med at glemme aftensmaden og vi derfor spiser senere end på en regnvejrsdag.

Spunken løber måske ind til nabodrengen før eller efter aftensmaden, så leger de en times tid og fortæller hinanden om stort og småt. Det er lige præcis derfor vi bor her i forstaden. Det trygge og dejlige barndomsliv på en villavej fuld af gode naboer.

I eftermiddag bli’r efter samme opskrift. Dog ved jeg ikke hvad aftenens menu skal stå på, så det må Spunken hjælpe med lidt inspiration til når jeg henter ham.

Med en 2,5 årig og en snart 6 årig, er ulvetimerne ikke så farlige mere og eftermiddagen er pludselig blevet den bedste tid på dagen 🙂

2 comments
  1. Jeg elskede de der forårs/sommer eftermiddage når vi alle var kommet hjem. Om foråret og sommeren synes jeg ikke ulvetimen var så slem som i den mørke tid.
    Velbekomme til jer, hvis I altså er ved at spise 😉

  2. Jeg var så beæret af at få en af disse eftermiddage ondag før Kr. Himmelfart. Det var med en 1 årig og en 2½ årig, så jeg prøvede lidt ulvetime inden maden kom på bordet. De ville være omkring mormor hele tiden, og mens maden blev klargjort. Heldigvis skulle jeg kun lune en bolognese med kødboller og koge pasta(ikke spaghetti) og grønsager. Jeg fandt ud af at klare det hele med 2½ årig på bordet og 1 årig på armen, kan endnu 🙂
    Efter vi havde spist blev der hygget igennem før sengetid, og begge sov godt da yngstedatteren landede hjem lidt i 20.30 efter arbejde. Svigersønnen var til et arrangement med kollegaerne fra Fitnessdk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Mmmm Kaffe

Sidder i sengen, med en dejlig kop kaffe. Min kaffe er lavet af økologiske kaffebønner, som jeg kværner…
Læs mere