Det kan sagtens nåes endnu

Indlægget indeholder affiliatelinks

For langt over en måned siden, sagde en skosælger til mig at jeg skulle se at få købt sandalerne med det samme. “Til sommer er det for sent”.
Til det, svarede jeg at jeg ikke ville købe sandaler så tidligt, da min søns fødder lader til at vokse konstant.

Nu er der kommet post. Nye, gule, smarte sandaler der vil være perfekte til en hurtig lille fyr. Størrelse 25 og gul som en humlebi. Han er så farverig den dreng, at det ville være kedeligt at købe et par brune sandaler til ham.

Du kan finde dem lige her 

Nu håber jeg snart at alle de indkøb kan få en ende. Jeg har fundet et par brugte gummistøvler til Gajolen, og mangler et par til Spunken. Men SÅ har de vist det de skal bruge, inden sæsonen igen skifter.

Skulle du stå og mangle noget til en lille én, så har Kids World udsalg på både “En Fant” og “Fixoni” lige nu. Måske der er noget du mangler.

3 comments
  1. Aii, det er da noget underligt noget at sige af en skosælger – her i Odense er det muligt at købe sandaler hele sommeren – jeg har nemlig veninde som, efter at have købt i foråret var nød til at købe endnu et par i juli, da barenets fødder var vokset ud af de forårskøbte.
    Det er nogle fine nogle du har fundet til Gajolen. 😀

  2. Hvor er de lækre – kan godt se det er et par der passer til Gajolen.
    Otto har fået, en tro kopi af dem fra sidste år, Skofus. Frida står og går ved ting, men går ikke selv, krydser fingre for der er sandaler når hun slipper, og går rigtigt. på tirsdag er hun 13 mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om