Mon 13 timer er nok ? - søvn kan man vist ikke få for meget af
2 In hverdagslivet

Mon 13 timer er nok?

Jeg gik i seng klokken 20.15 i går. Tog Gajolen under armen, og lagde mig under dynen. Han faldt i søvn, og det gjorde jeg også.
Jeg erindrer i hvertfald ikke de sidste numre på “Bamsekoret”-pladen, der normalt spilles ved puttetid.
Vi vågnede klokken 7. Tog os god tid til at strække os under dynen, inden vi stod op.

Nu er jeg faktisk igen stået op, efter en knap tre timers middagslur. Mon jeg snart er udhvilet? 😉

Det er nok ikke så underligt jeg er træt. Den første uge på kursus er overstået. Det er virkelig spændende, men jeg kan godt mærke det er mange år siden jeg har siddet på skolebænken – og i det hele taget mange år siden jeg har været ude af hverdagsrutinen.

Lørdagen var god ved os

Heldigvis var de 11 timers nattesøvn godt givet ud. For begge drenge havde et temmelig højt energiniveau (nok mest den 3 årige), og efter nogle kopper kaffe og morgenstrik, tog jeg Gajolen med på cykeltur. En kilometer i løbecykelbenene, samt en tur på legeplads, ville nok gøre ham træt.

Turen op til legepladsen, var hyggelig. Alle bøgehække har smukke farver nu, så for hver hæk vi passerede, skulle et blad plukkes. Måske vi enda får brugt dem til lidt kreative sysler i morgen formiddag. Vi får se.

Legepladsen var en succes. Først en tur på gyngehesten, så lidt rutchebane, gyngetur og så så han en lille bakke. Den var perfekt at cykle ned af, og der var godt med fart på. Jeg foreslog det snart måtte være tid til at prøve storebrors gamle “Turtles-cykel”, men det blev mødt med et stort NEJ.

Nu er aftenen i gang. Om få minutter, går vi over til naboen. De har inviteret på middag – til stor glæde for både store og små. Drengene leger godt sammen, og vi voksne har det dejligt i hinandens selskab.

Rigtig god aften til dig.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maude // skøreliv.dk
  søndag 12. november 2017 at 14:30

  Det lyder som en helt igennem perfekt weekend! ❤️ – håber søndag er lige så god ved jer, som lørdag!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 14. november 2017 at 14:21

   Søndagen var lige så god 🙂 Dejlig, dejlig weekend!

  Leave a Reply