Vi juler videre i dag. Det er lillejuleaften - en af mine favoritdage i julen
2 In jul

Du skal da næsten se… og en hyggelige lillejuleaften

Jeg glemte helt at lægge et billede op af den stolte Gajol og årets juletræ, da jeg skrev i går. Det var så fin en dag. Det er blevet tradition at ta’ et billede lige dér, af drengene og træet. Du kan her se billedet fra forrige år.

Den årlige juletur til Malmø

I starten af ugen, var min mor og jeg i Malmø. Det er en af årets hyggeligste udflugter. Der er gran og julehygge allesteder. De er virkelig gode til at skrue op for julehyggen derovre, så selv affaldsstativer er dækket ind i rødgran og lyskæder.

Vi skulle som sådan ikke ha’ noget. Blot kigge og lade os inspirere. Afslutningen er altid i “Hemköp” hvor vi køber lidt svensk juleknas, “Bostongurka” og multebærsyltetøj.

Det kan varmt anbefales med sådan en tur. Man får lidt anden juleinspiration, for svenskerne har alligevel en lidt anderledes stil end vi har – enda lidt hyggeligere, hvis du spørger mig.

De sidste forberedelser

Nu er det den 23. december. Snart går jeg en tur ned til Vanløse. Jeg troede ikke jeg manglede noget til i morgen, men i kassen fra Skagen, manglede ribsgele. Samtidig var deres kirsebærsovs spruttet op med rom, så jeg køber lige en helt almindelig til drengene 😉

Senere står den på bagning af smultringe, hygge med drengene og ellers bare heeeeeelt ned i gear.

Jeg håber du får en dejlig lillejuleaften.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Signe Op.
  lørdag 23. december 2017 at 13:08

  Hvor hyggeligt med sådan en juletur! 🙂
  Her kører vi også på julemad fra Skagenfood. Vi fik det sidste år også, og det var uden sammenligning den bedste and og flæskesteg, vi nogensinde har fået. Så derfor gentagelsen i år. Men nej, ingen ribsgelé i kassen (det kunne jeg jo have været flink at fortælle dig ;-)) Og jeg var en smule skeptisk over kirsebærsaucen sidste år, men den smager virkelig godt! Mine (godt nok ret store) unger åd den med velbehag, haha! Dog supplerer vi også op med et ekstra glas – jeg mener, vi skal jo også have risalamande juledag, og så er der da overhovedet ikke nok til os jyder?!
  Glædelig jul til jer! 🙂

 • Reply
  Celena
  fredag 29. december 2017 at 14:26

  Hope you had a fantastic Christmas. All the best to you and your boys for 2018! xox

 • Leave a Reply