Med lys i vinduet, gin i glasset og musik på skærmen

Det har været en lang mandag. En lang weekend. Nu vil jeg pakke mig sammen, og gå i seng.

Mandagen sluttede skønt med “Jonatha Brooke” og hendes faste mandagskoncerter fra køkkenet. Nok er det dag derovre når hun spiller, men her er det klokken 21 og så bliver koncerten nydt med en drink og sprøde snacks.

Jeg tror efterhånden ikke at nogle af jer ikke er blevet udsat for mine delinger på både blog, Twitter og Instagram. Jeg er tabt i hende, og bliver altid så inspireret og rørt af at høre hende spille.

Danmarks Befrielse

Lidt ekstra melankoli til aften, med lys i vinduet. I denne tid, er det som om at tanken om hvor meget frihed betyder, er ekstra stærk.

Når jeg kigger ud af vinduet, kan jeg også se at genboen har lys i vinduet. På de sociale medier, viser alle billeder. De fleste har to lys. To almindelige, lange lys.

De der har kat, har Kählers lyshuse. De må være sikre for letantændelig kattepels. Et lille tip givet videre 😉

Til slut vil jeg dele en lille sang med jer. Den er så fin.

Godnat

8 comments
 1. Selvom det var en lang fredag, så sluttede den da dejlig behagelig. Du må have en god tirsdag, med masser af solskin, både på den ene og den anden måde.

 2. Pyha, så enig med dig i det var en meget lang mandag. Min var en af de M A N D A G E jeg helst vil undvære arbejdsmæssigt. Heldigvis var det hele vejen rundt blandt mine kollegaer, det hjalp lidt.
  Jeg havde også lys i vinduet, det nåede bare aldrig at blive synligt, da jeg fandt dyner allerede kl. 20.30 😉
  Ønsker dig en dejlig solrig 5. maj

 3. Åh, jeg kommer til at tænke på min gamle kat, der engang passerede et fyrfadslys, der stod i vindueskarmen. Der gik faktisk ild i halen på ham. Altså den blev kun svedet lidt, men siden da har jeg taget mig i agt for blandingen kat + levende lys 🙂

  1. Pyha – godt der ikke skete mere !
   Det var også min frygt da jeg havde min gamle kat. Men heldigvis kom hun aldrig galt afsted – men nu var hun også for doven til at hoppe op i karmene.

 4. Her på havnekajen i Odense havde vi – som vi plejer – kys i vinduet i mandags

  Og tak for tippet med Jonatha Brooke; hende kendte jeg ikke, men det er da en klar fejl for skøn musik hun laver

  God aften til dig‍♀️

  Kh
  Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere