Vi kom i mål – nu er det weekend

Da ugen startede, gik det langsomt. Alligevel sidder vi nu allerede her, en fredag eftermiddag, klar til at holde weekend.


Drengene er trætte, de får lov til at glo på en skærm, inden vi skal se “Harry Potter” og holde filmaften.
Så trykker vi pause et par gange, for at spise aftensmad, og senere igen for at gå i køleskabet og hente de gyselige japanske sodavand, som de har ønsket sig i ugevis. Jeg rører en dip sammen, og så gnasker vi chips til filmen slutter.

Så jeg er ikke overbebyrdet resten af fredagen, tvært imod.

Weekenden bliver af den rolige slags. Den yngste skal til capoeira i morgen, udendørs – så vi håber vejret holder. Ellers må han hoppe rundt i sine nye gummistøvler og et sæt regntøj. De skal kun træne i tre kvarter, og så napper vi metroen tilbage.

Coronakroppen trænger

Når ungerne sover, skal jeg farve mit hår. Måske også fikse øjenbryn og tånegle. Coronakroppen trænger til lidt kærlighed. Jeg længes efter en lang aftale hos frisøren, med hårkur og det hele. Der går noget tid endnu, så jeg klarer det selv. Når først rødderne igen er kobberfarvede, følger udstrålingen med. Jeg er endnu ikke klar til at gå “Gun-Britt” og omfavne de grå hår.

Når vi nu er ved coronakroppen, kunne jeg i går konstatere at jeg er blevet for tyk til min regnjakke. “Køb en ny” sagde min veninde i dag, men altså…. én kunne også skære lidt ned på den fede havremælk i kaffen, og ostemadderne. Skal vi ikke bare satse på tørvejr og et dejligt solrigt forår?

Jeg hører dette nummer på repeat for tiden. Det er FEDT! – samtidig får jeg lyst til at købe et par rulleskøjter, når jeg ser videoen. Men mon man tør? …

Mormor på besøg

Min mor kommer på besøg i morgen eftermiddag. Vi har allerede en plan om at “mårmoar” skal tegne og vise billeder af moderne kunst. Det er nemlig sådan at Gajolen nærmest dagligt kommer hjem med noget krea fra fritten, og i dag var et et stort stykke pap med tre dåser og tre skeer, klistret fast. Det kunne snildt blive udstillet på Charlottenborg… Han brød sammen i gråd over at nogen havde sagt at han ikke kunne bruge det til noget, men da jeg fortalte om “moderne kunst”, blev han tilfreds igen.

Når ungerne sover i morgen, skal jeg enten sidde og hygge med en film sammen med min mor, eller også har jeg en lumsk plan om at der måske kunne være en veninde i boblen, der havde lyst til at ses til et glas vin. Nu må vi se hvad lørdagen byder på – det er dejligt at der ikke er for mange faste aftaler når det endelig er weekend.

Søndag er der en legeaftale, og ellers almindelig opladning og oprydning. Jeg har vist også noget vasketøj der skal fikses, og så er weekenden pludselig gået. Heldigvis har vi Damhussøen og engen lige i baghaven, så vi skal også ud at røre os lidt. Drengene kan køre på deres løbehjul, og så kan jeg jo passende motionere de dér 5 cm for meget på hofterne, der gør at regnjakken sidder som sprayet på.

Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om