Mandagsmood #5

Drengene blev afleveret i skole. Jeg tjekkede Aula lige før afgang – heldigvis, for den store skulle til hygge i Viggas have, og derfor spise frokost ude. Da jeg havde bestilt skolemad til ham, nåede jeg at afbestille den. Allerede med overskud på tjekket-kontoen, og så på en mandag.

Det var dejligt køligt til morgen, og vores alle tres humør var bedre end de seneste morgener, efter temmelig varme nætter. Begge unger trallede og var i godt humør, mens de så tegnefilm. For det gør de om morgenen, mens de spiser morgenmad og vågner langsomt. Morgenmad ved spisebordet, fungerer i weekenden. Jeg har opgivet det i hverdage, for der handler det egentlig mest om at få en god morgen og at jeg selv både når kaffe, madpakkesmøring og skoletaskepakning.

Øm omme i armene

Jeg tog mig sammen i går aftes, og løftede på nogle kettlebells. Af al træning, er hård styrketræning og reformer pilates, klart det jeg er gladest for. Der er hurtigt resultater, og jeg føler mig friskere og stærkere i kroppen. På et tidspunkt investerer jeg i en 32 kg kettlebell, eller måske enda lidt tungere.

Anna Bogdonova, har nogle gode træningsvideoer. Ellers søger jeg bare på YouTube, og finder nogle programmer på 15-30 minutter. Det er sjovest at have en video i baggrunden, at øve med, selv om jeg kan øvelserne selv.

Kryds fingre klokken fem

Jeg blev ringet op af mægleren. Fremvisning om et par timer. Shiiit. Jeg skyndte mig fra arbejde, og til Brønshøj. Huset fik en omgang med støvsugeren, og en våd klud med sæbe. Toiletterne blev skyllet ud, og jeg gik hjørnerne igennem for ederkopper. Mægleren fik at vide jeg ikke kunne nå at gøre noget ved haven, som er eksploderet efter en dags regn. Pyt, sagde han.

Nu er det bare om at krydse fingre. Mit statusmøde med mægler i morgen, er rykket til torsdag. Så vil jeg i stedet tage hen i huset igen i morgen, og sortere lidt i børnetøj og ting. Jeg har allerede været et smut på genbrugsstationen med diverse. Tøj er blevet sendt videre i verden til andre der har brug for det. Sagte men sikkert kommer jeg til bunds i bunkerne, inden der forhåbentlig snart er et salg.

Mandagsmusik

Det er længe siden jeg har delt et par numre. Det første er med Niko Walters. Ham har jeg hørt i lang tid, men jeg er endnu ikke træt af ham. Dejlig ro, rart stemme.

Lianne Las Havas. Argh, hun har jo den rareste stemme altså. Hun er heller ikke ny på min playlist, men jeg kan ikke huske om jeg har delt hende før. Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere