Onsdag – om Vanløse og langsom hverdagstilvænning

Sagte men sikkert går ugen. I dag har den ældste været på en dejlig tur med klubben, og den yngste legede med vand hele dagen på fritten. Det var to trætte drenge der blev hentet, og tidsplanen skred for dem der var på tur, så vi kom først fra skolen klokken 17. Mine planer om indkøb og aftensmad skred, vi var alle tre død-sultne så der var ikke langt fra tanke til handling.

Med kødboller, spaghetti og dejlig tomatsovs i maven, tog vi mætte og tilfredse hjem. Tak til et dejligt lokalområde, fuld at skønne spisesteder – vi gik på den lokale bistro i aften. Muligvis er jeg farvet af min “familiære tilknytning” men det er et dejligt og afslappet sted at tage hen. Vanløse har får flere fine steder de sidste par år. Jeg har endnu ikke prøvet Superbello, men den står også på ønskesedlen.

Nu har vi brugt eftermiddagen på at flade ud ved hver vores skærm. Der ses YouTube, snakkes om sjove videoer, vises billeder fra dagens oplevelser på “Teknisk Museum” og hygges. Det er en god idé med rolig opstart ugen op til skolestart. Drengene får leget, set deres venner og kommer ind i rutinen med at stå tidligt op igen (og det gør deres mor også…..og hun er ikke kæmpe fan af vækkeuret).

Et år i Vanløse

Nu vi taler om Vanløse, er det et år siden vi havde de første overnatninger hernede. Vi har alle tre gjort lejligheden til hjem, og den er langt fra så “åben og lys” som da vi flyttede ind. Nu er der fyldt op i krogene med dims og dut. Sure sokker i vasketøjskurven, skoletasker smidt på gulvet, alt for mange jakker på knagerne i gangen og opvask i køkkenvasken – præcis som der skal være i et hjem hvor der bor en børnefamilie.

Jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke savnede haven, og opvaskemaskinen….men her er dejligt at være. Når drengene bliver teenagere, skal vi nok bruge et ekstra værelse eller to, men den tid den sorg. Postnummeret bliver i hvertfald det samme, medmindre det bliver tilbage til “gamle” Brønshøj.

Det næste der skal ske her i lejligheden, er at jeg skal have flere hylder op. Måske også finde et fint lille væghængt skab til nogle af mine nipserier – vaser og den slags. Jeg drømmer om at finde det helt rigtige på et loppemarked, og nu hvor den slags begynder at kunne lade sig gøre igen, kunne det være jeg skulle tage afsted på jagt.

Drengene har talt om at de gerne vil have en væg malet på værelset. Det kunne nok også lade sig gøre, hvis de ellers kan blive enige om en fed farve.

Med sensommeren, kommer åbenbart lysten til små boligprojekter. Det er ret hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om