Mandagsmood #6

Jeg var i tvivl om jeg havde tilmeldt den ældste klub, i denne uge, men huskede svagt at jeg havde sat et hak i uge 31 på et skema et sted. Klubben er næsten lige kommet på Aula, så det er ikke kun de nye klub-forældre der er lidt grønne i kommunikationen.

Efter at yngsten var afleveret til sine venner på fritidshjemmet, gik vi hen til klubben. Der sad en af de voksne, og krydsede af. Intet barn på listen, men pyt – listerne var ikke opdaterede, og det havde de ikke været i ugevis. Jeg fik at vide at der er “Teknisk Museum” på onsdag og “Knuthenborg” på torsdag. Hvis man har lyst.
Klubben er fedt – og det synes den store også.

Nye rammer

Som I sikkert bemærker, er der skiftet tapet herinde. Jeg mangler lidt hist og her, men det er stort set blevet som jeg ønskede. Skriv endelig en kommentar, hvis der er noget der driller hos jer. Jeg her fx. klar over at fontstørrelsen er lige det mindste for mange, så måske skruer jeg lidt op for den – ellers må man tage sine læsebriller på.

Mens jeg finder mig til rette i de nye rammer, kan man læse gamle indlæg ved at vælge arkivet eller kigge lidt i sidebaren eller på forsiden. Jeg har 16 års bavl man kan tage fat på.

Mandagsmusik

Vi kommer vist ikke uden om en meget stærk ung kvinde, og den afdøde “purple Yoda”. Jeg hører hhv. Billie Eilish og Prince på repeat disse dage.
Jeg har tidligere skrevet om Prince, og om de koncerter jeg har været til. Tror jeg. Ellers må jeg fortælle den igen inden længe.

I går så drengene og jeg hele koncerten fra NFL Superbowl i 2007, og de var fulde af imponade over Princes “højde”, hans høje hæle og hans hurtighed på guitaren. Det ærgrer mig at de ikke selv får ham at se live, men så er det dejligt at vi kan se koncerter på YouTube, høre en masse af hans musik og snakke om musik fra dengang mor var ung.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om