Endelig blev det vinter

Flere dage med frost og endelig vinter – det er lige hvad jeg har brug for. Jeg elsker kulden ned i lungerne når jeg trækker vejret, følelsen af kold snot i næsen og lyden af knasende sne. Sneen lader desværre vente på sig (jeg elsker sne), men jeg tager gerne de minusgrader vi har, og solen der skinner så klart.

Søndag gik jeg en lang tur nede i mosen. Jeg føler mig heldig at jeg har så fin natur, i nærheden. Vi bor på en ret trafikeret vej, og når jeg går ud af hoveddøren står jeg midt i travlt byliv med butikker, busser og trafik. Går jeg bagom bygningerne og ned mod mosen, er der stille efter fem minutters gang. Roligt villakvarter, fugleliv, søer og en masse høje træer.

Senere i dag, skal vi holde fødselsdag for P og to andre venner fra klassen. Hele klassen bliver hentet på fritten, og så går vi til en lokal legeplads. Med brænde, kakao, skumfiduser og kagemand. Det bliver et par kolde timer, men jeg tror også vi får det super hyggeligt. Det er skønt at andre forældre er med på at slå sig sammen, så man ikke selv står med hele arrangementet.

Julen nærmer sig

Det var svært at vente helt til næste weekend med at pynte, så jeg er smugstartet. Stjernerne i køkkenvinduet, pakkekalender til drengene, juledug og lyskæder på altanerne. Når vi rammer 1. december, finder jeg kasserne med resten af pynten frem. Så “må” man godt så småt sætte lidt sager frem.

Vi har ikke mange planer i kalenderen i december. Det passer mig rigtig fint, for så orker man bedre at være spontan. P ønsker sig en sovelegeaftale, så det tænker jeg at vi skal finde ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om