Café-rundtur

Bjarke og jeg startede vores café tur kl. 12. Vi cyklede rundt i 3 timer, fra café til café. De fleste var ret positive, og så var der en del caféer hvor den vi skulle tale med ikke var der, så har en bunke visitkort i tasken. Der skal ringes rundt i morgen.
Mest interesserede virkede Café Bopa, på Bopa plads på Østerbro. Der er rigtig hyggeligt, så det ville være fedt at spille dér. Ellers fik vi snakket med Park Café, Mandela, PH-Café, Den Blå Hund, Sommersko og et par andre vi lige kom forbi. Mon ikke vi får bid et sted eller to?
De fleste var ret flinke. Der var dog også et sted hvor de var meget ubehøvlede. Og det der overraskede os var at det var på Café Brasil !! “I kan da ikke bare komme i dag” “Vi har meget travlt” Vi spurgte om vi ikke kunne aflevere en demo-cd, og så ringe senere “Jamen, jeg har travlt siger jeg. Hvor skulle jeg gøre af den cd?” “I må komme tilbage en anden dag, I dag er en VIRKELIG dårlig dag. Der er fodboldkamp senere, og jeg skal sætte borde op” Og det hele blev sagt med meget sur tone. Der var altså 4 mennesker i gang med at stille borde op, så tid havde han masser af. Det var ved 14 tiden, altså 3 timer inden kampen….og hvad ville det ta’? 5 min?
Dér gider vi ikke ta hen igen, selvom det virker mest oplagt! Sure løg.

Nu vil jeg lave en bulgur salat til i aften. Der er Brasilien-Ghana kl 17, så der skal være mindst muligt der skal laves i halvlegen.
Jeg har købt nogle lækre lammebøffer og noget kalkun halløj. Skal lige ha fundet ud af hvad vi skal ha’ i aften. Siden jeg har cyklet rundt i så mange timer, omkring 25 km. synes jeg godt jeg kan tillade mig lidt ekstra godter. Derfor har jeg købt pistacienødder og den dér lækre mørke chokolade med orangeknas i.

Hav en skøn aften!

Ps. Hvor mange af jer cykler med cykelhjelm??

4 comments
  1. Hvor gjorde du egentlig af din lyserødehjem Therese? Du sagde bare at den var pist væk en dag du kom hjem fra skole…. Den kunne jo godt bruges nu!!!

  2. Ha ha Mor. Ja, den Tweety-hjelm ville være lige sagen 😉 Men kunne egentlig godt tænæe mig en hjelm….ved bare ikke om jeg tør bruge den….det ser jo ikke så smart ud, men på den anden side så er det jo ikke det det handler om!

  3. Sikke en promotion-tour I lige var ude på.
    Hvad med at kontakte Templet i Lyngby? Der ved jeg, at de plejer at være gode til at få nye bands til at spille.
    Jeg er helt sikker på, de er mere venlige end på den der cafe, du nævnte.
    p.s. Jeg cykler med hjelm til og fra arbejde – ikke altid ned at handle – og det sker at jeg glemmer det. Men jeg er hundeangst for at vælte og slå knolden, og turen til/fra arbejde er meget kuperet, så der kommer fart på ned ad bakke. Men du har ret: Kønt er det IKKE! Men man er måske levende i længere tid, hvis uheldet skulle være ude.

  4. Du har helt ret Conny. Jeg cykler så meget, og tit i de meger trafikerede gader som Nørrebrogade og inde i midtbyen, så det er dumt jeg ikke har en hjelm. Jeg vil købe mig én. Den behøver jo ikke være neon-farvet 🙂
    Templet kender jeg ikke, men jeg vil da helt sikkert undersøge det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere