Æv - CopenhagenDaily
2 In musik

Æv

Vågnede med “Wanna be startin’ something, got to be startin’ something” på hjernen. Stod op, driblede lidt rundt. Tændte for MacDonna, og opdagede at Michael Jackson var død. Spontan fællede et par tårer, og researchede lidt i hvad der var sket. Nu sidder jeg så her, og har det som om jeg har mistet en ven. Fuldstændig som da min afdøde far, der spillede kontrabas, havde det da NHØP døde……

Æv…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotte
  fredag 26. juni 2009 at 12:49

  Jo men altså – manden var jo SYG! Har været for svag til at spille en eneste koncert i TOLV år!
  Jeg forstår ikke helt, hvorfor der er så mange, som er helt i chok.
  Vist var han et ikon, vist har han sat sit usvigelige mærke på popmusikken gennem årene – men det var dengang. De sidste mange år har han mest af alt været indbegrebet af et cirkus.

  Jeg ved godt, jeg lyder lidt hård, men jeg tror helt ærligt, at manden har det bedre nu, hvor han har fået fred. Fred for sagsanlæg, sygdom, hud der rådner og anklager om pædofili.

  Jeg vil altid huske Michael Jackson, men jeg foretrækker at huske ham som det han var, da han havde sin storhedstid og ikke som det spøgelse, han endte med at blive. Det var så uværdigt for så stor en kunstner.

  RIP

 • Reply
  Therese
  mandag 29. juni 2009 at 14:47

  Tak for din kommentar Lotte 🙂 Man kan mene hvad man vil om ham – jeg vil huske ham for hans musik, og ikke alt det sladder der var og er. I øvrigt synes jeg det er smagløst hvor meget vi nu skal høre om obduktioner osv.

 • Leave a Reply