6 In blogging

Himmel og Fjord – hvor blev hun af?

Det er nu fire måneder siden, Lone har opdateret sin blog. Jeg har sendt hende et par mails, den seneste tid, men intet svar fået. Nu er jeg sgu lidt bekymret, og overvejer om jeg skulle trille forbi hendes lejlighed på Frederiksberg, og ringe på døren… Kan man tillade sig det?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anita
  fredag 16. september 2011 at 16:09

  Jeg har også undret mig længe og jeg synes godt, du kan tillade dig at gøre det. Det viser kun, at vi sidder flere og bekymrer sig om hende, et medmenneske.

 • Reply
  Marianne
  fredag 16. september 2011 at 16:12

  Jeg så hende for ikke så længe siden ude på gaden og der så hun fin ud -altså af det korte glimt jeg lige fik..

  Jeg er både og med at gå forbi og ringe på. Hvis du har haft fin kontakt med hende så ok, men personligt ville jeg synes det var mærkeligt hvis folk droppede forbi mig – også selvom adressen er nem at finde 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 16. september 2011 at 18:16

   Når jeg hører at du har set hende, så er jeg rolig 🙂 Så ku jeg ikk finde på at ringe på hos hende.

 • Reply
  Megan
  fredag 16. september 2011 at 18:19

  Godt at høre at Lone er set på gaden. Det er jo mærkeligt, når en god bloggerven bare forsvinder. Men hvis du kan finde hendes adresse, kunne du jo også sende et brev. Eller ringe? Håber Lone er helt OK! 🙂

  God weekend.

 • Reply
  MissMuffin
  fredag 16. september 2011 at 19:46

  Jeg har også undret mig over hvos Lone bliver af, for hun er en af mine absolut ynglings-bloggere! Er sikker på, at en lille hilsen fra dig i hendes postkasse ville varme rigtigt meget:) Så kan du li hilse fra alle os andre også:)

 • Reply
  Anita
  lørdag 17. september 2011 at 08:03

  Det beroliger at høre dig sige det, Marianne 🙂

 • Leave a Reply