Tilbage på pinden, og havesavn

Ferien er slut, for mig. Kjærsten og Spunken hygger sig derhjemme denne uge, og jeg er lysegrøn af misundelse. Jeg kunne godt bruge et par dage mere, med godt vejr og græs mellem tæerne.

dild

Haven er smuk lige nu, med blomstrende dahlia, roser, vilde blomster og også en blomstrende dild. Jeg har høstet nogle fine gule squash, og håber på at der blir’ mange flere. Bierne virker ikke så vilde efter at bestøve de store gule blomster, så nu har jeg hjulpet blomsterne lidt på vej ved at køre pegefingeren rundt nede i dens pollen. Smart 😉

mere-dild

Jeg sidder i butikken, og har lige ryddet lidt op hist og her, snakket med nogle turister og nyder lidt god musik mens jeg ser ud på den halvtomme gade. Alle er på stranden – det forstår man godt. Det går fint i den lille biks, men der er langt mellem snapsene i sommerperioden. Så må man bruge tiden på noget andet, og justere lidt hist og her på webshoppen.
I weekenden skal jeg på messe i Øksnehallen, og jeg glæder mig til at blive inspireret lidt på boligfronten. Børnetøjet for den kommende vinter, er allerede bestilt hjem. Det kommer i løbet af denne eller næste måned, og der er så mange nuttede ting at det er svært ikke at blive en lille smule skruk. Ha ha.

Rigtig god dag til dig.

4 comments
  1. Her er der heller ikke så vildt med ordre eller telefoner, så indimellem giver jeg mig selv lov til at slappe lidt og læse lidt nyheder. Jeg kunne osse sagtens bruge meget mere ferie end de 3 uger – men sådan er det altid.

    Hyg dig 🙂

  2. Sådan er det også her… Jeg er startet arbejde mens manden og tøsebarnet hygger herhjemme… Dog er tøsebarnet stille og roligt startet i børnehave…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Mormorslik

Er på arbejde. Line har taget mormorslik med. Jeg har fået kvalme, jeg kan simpelthen ikke holde mig…
Læs mere