Max til ringtræning

I lørdags, var vi til anden runde af ringtræning. Det var koldt og regnfuldt, så jeg gruede for at stå ude på en mark i to timer.
Max var heldigvis temmelig ligeglad, og startede med at rulle sig i græs og mudder, mens han forsøgte at tromle “Aslan”. En hvalp, ca. en måned yngre end Max.

IMG_0201

Så drivvåd, var vi klar til at træne. 

Ringtræning, foregår ved at man står i en cirkel med alle hundene. Så skiftes man til at løbe ind i cirklen, lave en “trekant” hvor hunden og ejer løbet til det ene hjørne, hen til det andet, drejer rundt og løber målrettet hen til dommeren hvorefter man stiller hunden op så dommeren kan se den. Så tjekker dommeren hundens tænder, mærker efter i lysken (for at se om testiklerne er som de skal …) og ellers bedømmer hundens anatomi.

IMG_0202

To timer med denne slags træning, er meget for en lille hvalp, så derfor fik Max og Aslan særlig træning, og også en masse pauser.

Vi trænede også allesammen, at løbe rundt i ring. Skulle hilse at sige at det er temmelig hårdt, når man fra før ikke er den store løber. Ha ha. Så vi var kønne alle os damer, der oksede afsted med hundene.

Nu skal jeg se om jeg kan melde os til de første udstillinger. Han må gerne få sin debut inden jeg går af på barsel, så det bli’r nok i august/september. Så kan jeg ellers lægge mig i hård træning, så jeg til den tid også kan løbe med stor mave 😉

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om