Familiekøretur - hver aften - CopenhagenDaily
2 In dyt dyt

Familiekøretur – hver aften

Nå, min kørelærer sagde i tirsdags følgende; “det var vel sidste time”. Efter kun fire timer, tænkte jeg at det da ikke kunne være rigtigt, men han synes jo at jeg kører godt og kan det der skal kunnes. Resten er rutine.

IMG_2211

Derfor satte jeg mig i onsdag ind i bilen, efter at ha’ lokket Max ind i bagagerummet. Bilen blev startet, og jeg kørte 100 meter…og så fortrød jeg. Hjertet sad oppe i halsen, tårerne pressede sig på og jeg kørte kun en kort tur rundt i kvarteret og slet ikke ud til Engen som planlagt.
For f*nden da også !!!

I forgårs, kørte jeg igen en tur, men med mand og barn i bilen. Det gik helt fint, og jeg var slet ikke nervøs. Det vil vi gentage HVER eneste aften, og når vi rejser til Skagen skal jeg også køre noget mere. Jeg skal lære vores bil at kende, og blive tryg ved at køre i den – også alene.

Det vil ta’ tid, men jeg er godt på vej.

Spunken? Han synes det er fedt at køre tur – for så får han også lige lov til selv at sidde og lege lidt, bagefter.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Alice
  lørdag 21. juni 2014 at 14:56

  Mon ikke det er nemmere hvis du er helt alene….?

  Godt du gør det. Du skal nok blive tryg ved det.

  • Reply
   Therese
   lørdag 21. juni 2014 at 17:35

   Det var jo det jeg gjorde første gang, så det var ikke nemmere 😉 Men det går rigtig godt, og Kjærsten er meget sød at ha med som passager 😉

  Leave a Reply