Voff voff

maxhund

Klokken ti minutter i seks, besluttede Gajolen sig for at vi skulle stå op, så sådan blev det. Max syntes det var alt for tidligt, for han lå stadig i snorkede i gangen.

Efter en halv times tid, hørte jeg bjæf fra køkkenet. Max lå og skældte ud på skaderne ude i haven. Jeg lukker ham ikke ud før tidligst klokken 8 i weekenden, for hyrdehunde har det med at advare ejeren hvis der sker noget i haven – om så det er en fugl der sætter sig på sandkassen eller naboen der går rundt i sin egen have 😉

Jeg draperede køkkengardinet omkring ham, og så gad han egentlig ikke at ligge der meget længere. Nu klynker han for sin morgenluftetur, men i stedet kan han komme ud i haven og lufte lidt, så vi alle kan få en bid morgenmad. Så bli’r der luftet hund om en times tid – så er der sikkert flere velduftende damer for ham at møde.

1 comments
  1. Uha – det er tidligt i weekenden, mindes dog tiden hvor mine voksne børn var små ;.) – Jeg stod op kl. 4.45 i hverdagen, så det var et meget forkert tidspunkt i weekenden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om