En måned fra nu…

…kan du kalde mig Fru.

IMG_1705 (1)

Shit hvor tiden flyver og det er ikke engang fordi vi har det skide sjovt lige nu med sygdom og travlhed.  En måned fra nu, skal vi giftes. Om kun en måned!

Nu har jeg på en halv time booket bil, betalt bryllupskagen, fundet en morgengave (hi hi), bestilt risposer og skrevet til veninder om diverse tjenester inden og på dagen.

I næste uge skal jeg ha lavet hår/makeup-prøve hvis altså børnene er raske og jeg ikke skal aflyse for tredje gang, hente kjolen og Kjærsten og jeg skal til dansetime. Hi hi, det sidste bli’r altså sjovt og jeg har lovet mig selv I K K E at blive frustreret eller irriteret på ham fordi jeg ikke kan finde ud af det. Han har gået til dans, så for ham bli’r det næppe et problem at flytte fødderne.

Men i bund og grund, så glæder vi os omend der er lige lovligt meget run på. Jeg glæder mig til at dagen rigtigt begynder, oppe i kirken og til at Kjærsten og jeg står over for hinanden. En anden ting jeg faktisk glæder mig rigtig meget til, er at se Spunkens ansigt når vi åbner døren ud til vejen og der står en sej bil og venter. Jeg er sikker på han vil synes det er helt vildt fedt 😉

På dagen, vil drengene og min mor være herhjemme. De søde barnepiger kommer også om formiddagen, så drengene er lidt optaget af leg og ikke af deres nervøse mor der får sat hår osv. Jeg tror vi får en rigtig dejlig formiddag, selv om flere skriver at man ikke bør ha ungerne hjemme….men altså, hva faan skal man så? Og er det ikke en dag man trods alt har lyst til at dele bare lidt med sine unger, når man nu fra før har besluttet at de ikke skal være med om aftenen. Nå, sidespring. Men jeg glæder mig til at dele formiddagen med dem.

Snart er der ikke andet at gøre end at vente – og lade være med at spise for mange is med guf når vi skal til Skagen om lidt. Kjolen passer nu….men kan sagtens snøres ind hvis jeg er så nervøs op til bryllupet at jeg glemmer at spise, og derfor på få uger får hvepsetalje … nah, det sker nok ikke 😉

 

2 comments
  1. Det bliver da sådan en spændende tid og glæden ved forberedelserne har der da været masser af og der kommer endnu flere. Nyd det hele og ja, selvfølgelig skal drengene med til selve vielsen. 😀

  2. Det er en dejlig tid den kommende mdr. med masser af små finjusteringer, hyggestunder etc. før den store dag oprinder. Og selvfølgelig skal drengene være der om formiddagen, og med til selve vielsen, og senere fotografering, de er begge en del af jeres kærlighed.
    Ønsker dig/jer en dejlig md. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om