Årets sommerjakke til skoledrengen. Det er ikke nemt at vælge.
1 In børnemode

Årets sommerjakke til skoledrengen

Øverste række, Hummel 599,99 kr, Lego Tec 599,99 kr, Hummel 649,95 kr
Nederste række, Minymo 299,95 kr, Mini Rodini 799,95 kr

Årets sommerjakke til skoledrengen

Skolestart nærmer sig med hastige skridt. Spunken er vokset 8 cm siden august, så planen om at kunne bruge sidste års overtøj, smuldrer. Skoledrengen skal ha’ en ny sommerjakke.

Jeg er i tvivl om valg af jakke. Den skal være varm nok, men ikke for varm. Vindtæt, men ikke nødvendigvis vandtæt – eller skal den? Vil en skoledreng selv ta’ regnjakke på når han har valget selv og ingen pædagoger der hjælper ham i garderoben.

Jakkerne fra Hummel, er jeg ret lun på. Kvaliteten er god, designet er pænt og de passer til Spunkens lange kropsform. De er dog ikke i den billige ende. Der er den flotte grønne jakke fra Minymo i en anden og mere rimelig liga.

Hvad skal dit (skole)barn ha’ af overtøj den kommende sæson?

Næste skridt er sko. Heldigvis kan de vinterstøvler vi købte (da han halvvejs i sæsonen voksede ud af de gamle) bruges indtil temperaturen når et godt stykke over to cifre. Han er nået til størrelse 32 nu, så det er både et par sneakers og nye sandaler der skal købes. Den tid den sorg – måske han enda når størrelse 33 inden da.

Billederne er lånt hos Kids-World. Klikker du på linkene til de jakker jeg viser, klikker du på et affiliatelink. Læs mere om den slags her. 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Karin
  tirsdag 21. marts 2017 at 13:20

  Da jeg læste her gok tankerne tilbage til da min nu snart 32 årig søn gik i skole.
  Glemte jakkker, fodtøj der blev slidt af street fodbold, om de var vildt dyre eller fra Bilka i billig klassen. Måske var min søn ikke så påpasselig, men som du selv har i tankerne, børnene tænker ikke lige selv på det er regntøjet eller gummistøvlerne der skal på, legen er jo det vigtigste, der er frikvarter.
  God fornøjelse med din søgen.

 • Leave a Reply