Tirsdagstippet #7

Dette indlæg indeholder affiliatelinks og reklame for kosttilskud vi har modtaget i gave.

Tirsdagstippet #7

Ugens blogs

Claus Dalby, kender de fleste nok. Manden med Danmarks skønneste og mest romantiske have. Han har skrevet et væld af havebøger, deler ud af gode havetips og seneste skud på stammen er en “Haveklub”. Jeg er endnu ikke selv medlem, men må da indrømme det frister en del.

Julia har jeg fulgt i mange år. Jeg kender hendes labre virksomhed, fuld af søde mennesker og jeg læser jævnligt hendes skønne indlæg. Der er en god blanding af luksus, børneliv, gode tips og “alt og ingenting”-som hun selv skriver.

Ugens børnesygdomstips

Skoldkopper. Vi går og venter på dem. Jeg er beredt – alle jeg kender har lovprist en spray fra A-Derma. Den skulle udtørre de blærer der kommer, så de små skoldkopper hurtigere heler.
Nu er den indkøbt, og jeg håber den er så god som alle siger. Nu er tippet givet videre.

Slip af med forkølelsen. Alle tips er blevet taget imod med kyshånd, så da jeg blev spurgt af de skønne damer hos Lahme, om drengene og jeg ville prøve nogle Echinacea produkter fra Vogel, sagde jeg ja. Drengene får tyggetabletter hver dag. Den yngste af drengene, døjer lidt med snotnæse, men indtil videre er det det eneste. Jeg selv har brugt en spray til halsen, som har virket overraskende godt til øm hals og tør hoste.

Ugens tip til maven

Igen i det børnevenlige hjørne. Jeg har genopdaget de små mozzarellakugler. De smager præcis som de store, men er i lækre mundfuldsstørrelser som ungerne er vilde med. I aften fik vi dem sammen med frikadeller af kylling, masser af grønt, quinoa og sprøde brødstænger. Spunken spiste mange af dem, og siden han ellers slet ikke spiser/drikker mælkeprodukter tænker jeg at det er en god måde at få lidt af det han ellers ikke bryder sig om på. Ikke fordi han pinedød SKAL ha’ komælk, men jeg tror på varieret kost og at det er fint han får en lille smule.
Lige nu har Rema 1000 de små kugler på tilbud til 9 kr for en pose.

Ugens skærm – H U R R A

“Hjem til gården” på TV2. Det er samme format som det norske “Farmen”, som jeg i mange år har holdt af. Desværre kan jeg ikke længere se norsk TV2, så det er længe siden jeg har set det.

Det tegner godt synes jeg, omend jeg ikke kan lade være med at fnise en smule af det meget karikerede typer der er castet.
Vises på TV2 hver mandag aften, de næste mange uger.

Ugens dims

Jeg drikker kaffe. Meget kaffe. Faktisk så elsker jeg kaffe – og det er ikke en overdrivelse. Jeg husker med rædsel tilbage på de 14 dage jeg ikke drak kaffe, fordi alle mente at grunden til Spunken ikke sov var at jeg drak kaffe. Det var det ikke skulle jeg hilse at sige.

Hver morgen kværner jeg kaffebønner i min kaffekværn. Indtil for nyligt, hældte jeg bønnerne ned i en stempelkande og kørte varmt vand på (ikke alt for varmt). Men efter mange overvejelser har jeg investeret i en “gammeldaws” kaffemaskine. Sådan en med filter af papir. Havde du spurgt mig for 10 år siden, ville jeg råbe et rungende nej til om jeg skulle ha’ en kaffemaskine.
Jeg elsker den. Den larmer lidt, men temperaturen er helt rigtig og smagen er som den skal være. Den kan KUN anbefales.

 

6 comments
  1. Tak for tippet mht. skoldkopper. Yngstedatteren har så en anden creme, da Otto har meget eksem, så da blev hun anbefalet et produkt i de mærker hun benytter til hans hud.
    Krydser fingre for i får besøg af skoldkopperne snarest, og helst inden skolestart.

  2. Kaffe “makes the world go around, the world go around”, for nu at citere min yndlingsmusical, Cabaret. Her i huset sværger vi dog til Moccamaster, som giver god kaffe HURTIGT 😉
    I øvrigt så hyggeligt med dine tirsdags- og fredagsindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om