Fredag er listedag - orgelmatine, smukke blomster og tålmodighed
2 In lister

Fredagslisten #9

Fredag din gamle kælling…så mødes vi igen. Det er tid til Fredagslisten #9

Fredagslisten #9

Jeg klapper mig selv på skulderen denne uge. Soveværelset er E N D E L I G malet færdigt. I dag fik den mørkeblå væg sidste omgang – heldigvis var to gange nok. Det er blevet pænt. Nu mangler blot lidt grønne planter, og at Gajolen vokser fra puslebordet så vi kan få det ud af rummet.

Jeg overvejer at sætte et par frimærker på Gajolen og sende ham på kostskole. Han strammer den både ved sengetid og om morgenen. Sent i seng og tidligt op. Nu er klokken 21.02 og Gemalen putter ham. Jeg prøvede den første time, og efter at ha’ fået sutter i hovedet et dusin gange, gav jeg op. Går jeg ud af værelset, flipper han. Det er en fase, det er en fase, det er en fase siger jeg til mig selv. Når han vågner lidt i 6 i morgen, tæller jeg til 10 et par ekstra gange.

Jeg skal op på hesten igen. Denne uge har været lige lovlig løs på kalorie-appen. Stadig vil jeg dog slå et slag for Lifesum appen, hvis du har brug for at få styr på kalorieindtaget.

Jeg fascineres af Martin Bigum og hans tilgang til farver. Et af hans malerier må meget gerne en dag bo her på matriklen. Bedre pensionsopsparing kan jeg næsten ikke komme i tanke om 😉

Jeg elsker blomster. Så da Gemalen kom hjem med en kæmpe buket i forgårs, kvitterede jeg med en laber porchetta i går. Et stort svineslag blev dækket af urter og hvidløg, derefter fik det 3 timer i ovnen på rotisseri. Nu har vi mad til flere dage – samt en velduftende buket blomster på spisebordet. Kan man ønske sig meget mere?

Jeg vil gerne lytte til noget mere klassisk musik. I morgen er der orgelmatine i Københavns Domkirke – måske skulle man tage Spunken med derind.

Jeg er overbevist om at jeg bor det helt rigtige sted, når en fredag eftermiddag efter børnehentning i institutionen, bli’r til et glas rødvin hos naboen mens drengene leger. #alterbedrei2700

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  conny
  fredag 24. marts 2017 at 23:48

  God weekend i det lille hjem.
  Jeg kan godt huske de lange putninger! Det er heldigvis sjældent (ENDNU) med barnebarnet, men den fase kan jo hurtigt komme.

 • Reply
  Karin
  lørdag 25. marts 2017 at 09:18

  Ønsker dig og dine en dejlig weekend.
  Lifesum er der flere der taler godt om, måske skulle jeg invitere den indenfor hos mig.
  Da mine børn var små mødte jeg ikke besværligheder omkring putning, har mødt andre udfordringer hvor en enkeltbillet har været i tankerne. Jeg ved yngstebarnebarnet har givet / og giver udfordringer. Nu har de besluttet der er fest når hun sover igennem. Men hun er jo også kun 10½ mdr.

 • Leave a Reply