Fredagslisten #10 - CopenhagenDaily
3 In lister

Fredagslisten #10

Jeg føler mig lykkelig når jeg vågner om morgenen af en lille hånd som (venligt men bestemt) holder om min hage og tvinger min mund til et godmorgenkys. Som oftest har han glemt at ta sutten ud, så det er en brat opvågning. (Det er Gajolens hånd. Ikke mandens. Han har ikke små hænder…)

Ugen er gået med sygdom. “Virkelig?”  tænker du nok. Men jo, faktisk har jeg brugt fem dage med en syg Spunk. “Godt du ikke har et normalt arbejde, så var du da blevet fyret for længst” …. jo jo, men det er egentlig bare lidt nederen at du siger det.

Heldigvis tog vi til lægen i dag, og kom derfra med 10 dages penicillin. Streptokokker var synderen. Nu bruger vi weekenden på at komme ovenpå, og så sagde vi at alle er raske resten af året eller deromkring. Vi fejrede lægebesøget med pizza og iste, ret ok syntes vi begge.

Jeg er egentlig ikke så bitter som det måske fremstår lige nu. Der er meget at glæde sig over. Det er forår. Haven blomstrer. Min mor er på besøg i en uge, og det elsker drengene (og jeg).

Jeg blev rørt da min dejlige veninde sendte mig en besked om at jul og fødselsdagsgave falder tidligt i år. Hun har givet mig en billet til koncert med John Legend. Spørg om jeg glæder mig.

De næste par dage skal vi øve os i at cykle. Gajolen bli’r bedre og bedre på løbecyklen. Spunken og jeg skal ud og cykle et par ture ude på vejen og måske på en rigtig cykelsti ved trafik og den slags.

Det blev en kort liste i dag, men nogle gange er kort også helt ok

Godnat fra dynerne

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Catarina
  lørdag 1. april 2017 at 08:05

  Rigtig god weekend til jer alle. 😀
  Ja, det er forår og hold nu op hvor er det bare dejligt. Havelivet er skudt i gang.

 • Reply
  Karin
  søndag 2. april 2017 at 07:04

  Dejligt der er forår i luften, og mange ligger med en eller anden forårs luftvejs sygdom, måske glemte de at lyne jakken, måske var de i nærheden af en der allerede var ramt, det er ikke altid lige nemt at komme udenom. Det vigtigste er havelivet er skudt i gang, nu er påskeliljerne smukt sprunget ud, træerne er fulgt godt med, hvor er det bare dejligt derude.

 • Reply
  Jette
  søndag 2. april 2017 at 18:06

  Jeg er vild med, at du understreger, at manden ikke har små hænder, og det dermed ikke er sutten, der afslører “gerningsmanden”
  God bedring til Spunken, god cykeltur og god koncert

 • Leave a Reply