Tirsdagstippet #8

Indlægget indeholder affiliatelinks/reklame

Det er blevet tirsdag og jeg er klar med tirsdagstippet #8. Hold da op, en masse tips jeg efterhånden har langet over disken. Jeg elsker at skrive disse indlæg, og håber at I kan bruge nogle af mine tips.

Tirsdagstippet #8

Ugens blogs

Thomas Fitzgerald – Han får mig til at længes efter et land jeg ellers ikke kender meget til. Irland ser smuk ud gennem hans linse, og jeg får lyst til at besøge landet.

Tigerlilly Quinn – Skøn mor til to, bosat i England. Virkelig god og ærlig med et kamera, og en stor inspirationskilde for mig.

Ugens Instagrammere

Nola.lone – Nola har jeg været så heldig at møde for et par år siden. En skøn, skøn kvinde som ta’r de smukkeste billeder fra Schweitz hvor hun bor, og når hun ellers er ude på eventyr.

Ursulabach – Ursula ta’r skønne billeder fra København. Finurlige vinkler, rå miljøer og masser af øjebliksbilleder som andre ville overse.

Ugens børneshoppetips

Kender du Boozt.com ? I denne uge har de 20% på en masse børnetøj. Også de nye sommerstyles. Jeg kigger især efter t-shirts og bukser til drengene. Der er masser derinde.

Ugens tip til maven

Verdens nemmeste suppe. Tøm køleskabet for rester af grønt. I dag lavede jeg en suppe som drengene spiste store portioner af. Den bestod af et kg gulerødder, en stang bladselleri, en “finger” ingefær, et løg, et fed hvidløg, en hel runken rød peber, en liter vand med en terning øko boullion og en halv dåse kokosmælk (kun det øverste cremede lag). Smagt til med salt og citronsaft.

Alle grøntsager blev svitset i olivenolie. Derefter hældte jeg vand på og lod det koge mørt. Så tog jeg stavblenderen, blendede og blandede derefter kokosmælk/creme i. Det var virkelig godt!

Ugens dims

Termometer fra Withings. Det skal ikke være nogen hemlighed at vi herhjemme har en del feber. Så meget at der de sidste 5-6 måneder nok har været feber i mindst 5 døgn hver måned. Hvis ikke mere. Lige for tiden er det Spunken der ligger og “hygger” på de 38 grader.

Nu slipper vi for numsetermometeret, for vi har investeret i et termometer fra Withings. Det er simpelthen så smart og samtidig præcist. I går kunne jeg måle Spunkens pande uden at han vågnede. Sådan kan man holde øje med om der skal gives ekstra febernedsættende i løbet af natten eller om dynen skal af/på. Smart!

1 comment
  1. Tak for flere gode tips! Jeg kan specielt bruge dine links til nye blogs og Instagrams. Jeg synes nogen gange at det er svært at finde rundt i dette kæmpeunivers af bloggere og instagrammare, så det er pragtfuldt at få lidt hjælp til at finde nye interessante at følge. Jeg har nu tilsluttet mig de knapt 40.000 af Ursula Bachs følgere – feeeede billeder. God weekend til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om