Slyngplanter på tilbud og noget om høns i haven

På udsalgsjagt fra morgenstunden og noget om høns i haven.

Lørdag er en god dag til rent faktisk at læse sine nyhedsbreve, for det er her mange webshops laver et “kun i dag”-tilbud.

Flotte slyngplanter til gode priser

Hos Plantetorvet (reklamelink og alle links herfra vil være reklamelinks), har de i dag 25% på slyngplanter. Jeg har længe gået og tænkt over at jeg mangler både kaprifolie og blåregn på matriklen. Hvor de skal være, er en helt anden sag, men er det ikke noget med at man kan finde pladsen når man skal … 😉

Bagerst i haven, har jeg et gammelt æbletræ stående. Der har jeg sat en klematis. Den fandt jeg billigt i Lidl, men hvad jeg kan se på nettet, er det en sund plante der vil blomstre to gange på en sæson.

Dengang jeg boede hjemme, havde min mor og jeg to fine klematis i haven. Jeg tror faktisk at den jeg har købt, er en af dem vi havde. Den får kæmpestore lilla blomster, simpelhen så smuk.


Foto af Jordan Witt

Snart får jeg en fjer på

Inden længe, flytter der 3-4 fjerede damer ind. Vi skal ha’ høns i haven. Jeg glæder mig simpelthen så meget, både til liv i haven (her har været tomt det sidste år, uden Max), til at udrydde dræbersneglene eller i hvertfald reducere dem betydeligt og til at få lækre æg. Hønsegården modtager jeg fra “Omlet”, som jeg har indgået et samarbejde med.

Hønegården ankommer medio maj. Hønsene kommer i løbet af sommeren, og racevalget er faldet på “Wyandotter” som skulle være både rolige og tunge nok til ikke at flyve væk.

I kommer til at høre meget mere henover sommeren, og jeg glæder mig til at dele det hele med jer.

Forhåbentlig bliver jeg meget klogere på hønsehold og hvad man skal tænke over, henad vejen. Jeg vil kloge mig lidt med denne fine bog fra Signe Wennebergs hånd.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om