Om familie i udlandet, ferielængsel og varme tæer

Det gik jo meget godt, med mit seneste indlæg. Jeg fik enda en del tilkendegivelser omkring hvor befriende det var at læse om et rigtigt liv. Altså hverdag, uden forskønnende instagram-filtre.

Bevares, det kan da godt være at der findes børnefamilier derude hvor alting kører på skinder. Hjem der skinner, børn der passer ind i alle pædagogisk korrekte kasser, forældre der hviler i sig selv og er fulde af peps og overskud … men lad os nu også turde at være ærlige.

Mit instagram-feed er fuld af blomster og pænhed. Men jeg øver mig i at skrive meningsfulde tekster, fra hverdagen som den er. Jo mere jeg gør det, jo mere tør jeg. Guitaren har enda fået et par blikke på det seneste, for af og til kommer der en lille snas tekst i hjernen – som måske kunne få en melodi på. Måske det kommer snigende igen, det dér musik.

En tur i lufthavnen

Om et par timer, kører jeg mod lufthavnen. Min mor kommer hjem fra Norge. Nummer to besøg, på kort tid. Jeg har været grøn af misundelse, når jeg har set de smukke billeder deroppefra. Der er så fint, med efterårsfarverne i den norske natur.

Desværre er der 1350 kilometer derop. Det er ikke bare en lille sviptur, og det koster det samme som en tur til Toscana (hvis ikke mere) at ta’ derop. Så vi ta’r derop hvert andet år, stort set. I år føles det dog som om det er 100 år siden jeg har haft kontakt til min familie deroppefra, for vi plejer at skiftes. Jeg kommer derop hvert andet år, og de kommer herned. Sådan har det ikke været i år, og det er ok. Men savnet bli’r større.

Kjærsten har også familie i udlandet. Snart flytter hans storebror dog hjem, og jeg glæder mig til både at se dem oftere men ikke mindst til at vores børn kan ses endnu mere. De leger så godt sammen. Fætter og kusine der begge er 7 år, og så vores drenge på 7 og snart 4. De hygger sig, og jeg glædes over at se næste generation opbygge det bånd.

Vi tæller ned

Drengene er klar over at det snart er efterårsferie. “3 dage mor!” Vi har ikke de store planer, men jeg håber på et besøg hos deres mormor, et par ture ind til byen og måske en tur til Rørvig med overnatning hos gode venner. Vi skal nyde at sove længe hele ugen, for det er efterhånden svært at vække drengene om morgenen. De putter sig under dynen og grynter. En hel uge med tid under dynen. Det bli’r så skønt.

 

Nu vil jeg søge efter vinterstøvler. Drengenes tæer begynder at være kolde i de lette sneakers, så det er vist ved at være tid. Jeg har kig på vinterstøvler fra Reima, (reklamelink) men jeg ved ikke så meget om dem – så tør jeg handle online eller skal jeg en tur i fysisk butik. Det må jeg tænke lidt over.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

2 comments
  1. Jeg foretrækker de skæve vinkler, og jubler når noget ikke passer i “regneark” eller “kasser” der er dikteret, hvor der skal tænkes ud af boksen, eller også accepteres vil alle er forskellige individer, med hver vores måde at tænke, handle og modtage på.
    Når jeg sidder helt ukendt et sted, hvor den stol jeg har plantet mig på er midt i et menneskemylder, vælger jeg at kigge efter forskelligheden, det er for mig det smukkeste.
    Dejligt at noget familie lander i DK igen, og en god løsning med at det er hvert andet år turen går til familien i Norge. Så er det bare lidt øv, det ikke passede ind for dem at komme til DK i år. Godt din mor har hilsner med frem og tilbage.

  2. Jeg læser personligt blogs for at lærer folk at kende – både med det sure og det søde (: Det tror jeg de fleste er interesserede i, for hvad er ideen ellers? Er det for pænhed, tips og tricks kan man jo læse dameblade eller søge på tags på instagram der hedder #lykke #alterlove hvis man kun vil læse happy-go-lucky opslag. Det tænker jeg dog ikke er sagen for nogle 😀

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om