Magnolie feber

Magnolie1 Magnolie2Magnolie5Magnolie4Magnolie3

Jeg gik en tur i haven i formiddags, med det rigtige kamera. En masse blev knipset, men magnolien er nok den der blev knipset mest.

Der er også mange billeder af havens perlehyacinter, rabarber, tulipaner, spirende georginer, jordbær, udsprunget bøg og anemoner i forskellige farver.

Hold da kjæften, jeg kan lave mange blogindlæg med havebilleder… 😉

Lyserod-magnolie

 

14 comments
    1. Det må du absolut, Conny. De er dog lidt sarte når de står i vindretningen, så min blomstrede ikke så længe. Havde den været lidt mindre, ville jeg nok forsøge at flytte den til efteråret.

    1. Det skal du da ha’, Annemarie. De dufter og er smukke. Som bonus, får magnolietræer sjældent sygdomme, og de har smukke grønne blade – og dejlige efterårsfarver.

    1. Tak, Trine. Ja, for pokker da.
      Det er dog bare så skønt at kunne nyde ude på en terrasse, og ikke skulle skynde sig ned fra 4. sal, for at få lidt sol på næsen. Dejligt 🙂

  1. Jeg vil gerne være med i udviklingen i din have. Jeg har jo kun altan, og i år, bliver den ikke som den plejer, da der har været nogle ting der har forhindret mig. Jeg må vælge mellem det eller noget personligt, kan ikke begge dele i år, desværre. Derfor er jeg vild med når du deler din have ud via insta og her. Tusind tak.

    1. Tak, Karin. Det er da ærgerligt du ikke får nusset så meget om altanen som du plejer, men de personlige sager skal også passes.
      Jeg håber du har lidt blomster i altankasser som du kan nyde, og ellers så kan du sagtens vente flere billeder her på siden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om