38 og 28 - CopenhagenDaily
3 In featured/ gajolen

38 og 28

broedre
De her to. Smelt.

Gajolen er nu officielt skrevet op til vuggestue. I går fyldte han nemlig fire måneder (!!), og jeg kan se hvor han står på ventelisten.
Det ser ikke sååå godt ud.
Nummer 38 til vuggestuen med 20 pladser, og nummer 28 til vuggestuen med 36 pladser.

Jeg har skrevet at han har behov i Juli, selv om han reelt set først har behov September. Måske han dermed kan komme ind i sommerrunden, og så må vi bide i det sure æble og betale for et par måneder som han ikke bruger. Hellere det end at han skal vente til ind i 2016.

Tænk lige…det er lige om lidt. Det er jeg slet ikke klar til – men det ved jeg heldigvis at jeg bli’r. Det var heller ikke helt let da Spunken startede, men det var så godt for både ham og jeg.

Jeg har det stadig underligt over at det er endt med vuggestue og ikke dagpleje. Det skal nok blive godt, men jeg har stadig lidt ondt i maven over det. Sådan må det være, for det er ikke rigtig muligt at lave det om nu.

Nu vil jeg nyde en kop kaffe, og fred i en halv times tid inden Gajolens aftenshow starter. Heldigvis falder han i søvn når vi går rigtigt i seng, i et mørkt soveværelse – altså når jeg er med. Jeg kan bare lige vove på at putte ham deroppe alene 😉

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  torsdag 26. februar 2015 at 22:40

  Uha hvor tiden dog flyver afsted. Krydser fingre for det lykkes for jer, og det bliver gnidningsfrit, en stor glæde for jer alle.

 • Reply
  FruForstad
  torsdag 26. februar 2015 at 22:49

  V stod også meget højt på ventelisten, da hun fik plads. Jeg x’er for at det kommer til at gå gnidningsløst.

 • Reply
  Celena
  tirsdag 3. marts 2015 at 19:13

  When we first had Alexander on the waiting list for vuggestuen near our place in Charlottenlund, we were around 58 on one and 62 on another (they were both for institutions). It was lucky but we ended up getting in when Alexander was 9 months old. A lot of parents park their names on a few lists so, when they finally get a spot, it opens up spaces in other vuggestuens too. We were on 3 lists in our neighbourhood and we got called for one in late August (our request was for September) and another for the first week of September. I hope that you will be lucky too!
  Held og lykke!

 • Leave a Reply